de madalin matei » 07 Apr 2012, 19:03
seara buna,
la casa auto cred ca mecanicii sunt angajati in functie de salariul cerut, nicidecum dupa competente, asadar s-ar putea sa va repare masina un angajat ca mecanic pe 800 lei, dar care este de meserie strungar, sau mai stiu eu ce.
am avut o gramada de experiente cu ei, dar pana acum nu am avut de ales, am avut masina in garantie , si ... asta e, dar acum am o masina care nu mai e in garantie de 7 zile, si cu care am fost la ei ieri, imi curgea motorina la returul de la injectorul 2, au zis ca se schimba chitul de retur ( tevi + oringuri = 360 lei) si ca dureaza aprox 20-30 min. toate bune si frumoase, am acceptat reparatia, dar surpriza: cu toate ca eu asteptam in sala de asteptare, de la ora 13-14, au plecat mecanicii la masa, si in loc de 30 min m-au tinut 5h, spunand la fiecare 20-30 min ca mai au putin. dupa ce dupa 5 h mi-au dat masina, azi, la mai putin de 24 h de ridicare din service am o imensa balta de motorina pe motor, de fapt acum e motorina peste tot si iese fum peste tot, sa ca trageti voi concluzia profesionalismului de la casa auto. voi merge luni cu masina la ei, (daca ajung pana acolo fara sa ia foc) si om vedea ce iese, va voi tine la curent ...