Re: bibanu47: service, reparatii, reconditionari si modifica
am un ff1 TDDi de90 cp si am o problema cu franarea
la franare usoara se simte cum franeaza si daca freau sa franez mai tare spre franare de urgenta trebuie sa ma infig sanatos in pedala si imi da senzatia de aer pe instalatie,sau senzatia ca nu are forta necesara pt a bloca roata,asta se intampla aleator
alte dati prinde frana de la inceput pana la franarea de urgenta destul de bine fara a ma infige exagerat in pedala si fara acel filing de aer pe instalatie
tin sa precizes ca am discurile si placutele de la cele 4 roti noi de 5000km
etrierii spate noi
furtunasele sunt schimbate cu unele goodrige cu insertie metalica
si de 2 luni am schimbat lichidul de frana la un service autorizat din oras(A.T.U.se numeste)dot 5.1
asa face de vreo 2 ani si acum parca este tot mai enervant si periculos,am condus mai multe masini dar una din care ma multumeste cum franeaza este gama renault si dacia care''musca''imediat din frane si esti sigur pe franare,
va intreb de la ce sa fie problema?ce as putea face sa am franele ca la renault de exemplu,
am si pompa de frana noua in dulap si ma gandeam sa o schimb sa vad daca se schimba ceva in bine
a doua problema este ca atunci cand dau sa plec de pe loc si virez stanga pocane ceva de zici ca se rupe in doua,dar numa pe partea stanga si la viteza mica,in rest liniste
la directie am schimbat semibieletele de bara stabilizatoare pe ambele parti,bieletele(care arata ca un pivot)amandoua si bratul cu totul pe partea stanga
multumesc!
numa bine!
"Pentru ca raul sa triumfe este destul ca oamenii buni sa nu faca nimic"
Cea mai mare ispita in viata este...sa te multumesti cu putin by THOMAS MERTON
Cum recunosti un om de exceptie...cand toti imbecilii se unesc impotriva lui vorba unui coleg de forum
-

4focus - 1nsane Member

,hai sa-ti vand un pont,eu acum am vazut tipul de motor pe care il ai.
cei drept trecui printo balta dar nu prea mare, adica balti din astea laterale de sosea.....