Re: bibanu47: service, reparatii, reconditionari si modifica
Salut,
Mesaj repetat la infinit pentru oameni ciudati
Va spun pentru a mia oara,degeaba imi scrieti pomelnicuri de o jumatate de metru pe privat pentru ca nu va voi raspunde niciodata si daca mai indrazneste vreunul sa ma jigneasca ca acum doua saptamani o sa va demonstrez si eu ce vocabular deosebit voi avea pentru persoana in cauza.
Ce ma deranjeaza cel mai mult este faptul ca nu sunteti niste naivi care nu aveti cunostinta ca exista acest topic ci o faceti cu buna stiinta si copiati link-ul de aici de pe topic si il puneti pe privat si chiar in ciuda faptului in care e mentionat clar in semnatura mea ca nu raspund pe privat la probleme tehnice.
Nu pricep de ce un om normal si cu o mare parte din neuroni functionali tine neaparat sa-i raspund numai lui personal pe privat avand in vedere considerentul ca si alt coleg poate intampina acceasi problema similara cu a lui si in loc sa gaseasca dezbaterea publica trebuie sa stau sa scriu la fiecare cu dedicatie parca as fi sclavul cuiva.
ionut.a28 sa-ti fie rusine si incerc sa ma limitez la atat.
Nu mai imi dori tu mie tot felul de necazuri ca am trecut prin foarte multe in viata si nu am fost ajutat de nimeni si de multe ori am zis sa nu mai ajut pe nimeni dar din pacate nu sunt serios si nu ma tin de cuvant,ma repet :sa-ti fie rusine.
Numai in dimineata asta 3 mesaje domnilor,chiar nu va mai puteti controla?
Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1
Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.
-
bibanu47 - Director Tehnic
- Maşina: Einstein Sedan Facelift 2014
- VIN: IMEDIATCASATEAJUT