Salut,
Si eu ce vrei sa-ti spun,sa te intristez?
-1.-ai facut cea mai mare greseala ca ai schimbat toate supapele si ai pus altele de 2 lei cosul deoarece alea de fabrica avea duritatea foarte mare,trebuiau schimbate decat cele 2 arse,
-2.-simeringurile de supape sunt 2 seturi a cate 8 simeringuri,unul de culoare verde fiind admisie si unul de culoare maro fiind evacuare,iar pretul este de 87 lei /set,tu vad ca spui decat de un singur set la 84 lei,deci?
-3.-cand au demontat chiulasa si au vazut uleiul ars din capul pistonului respectiv de ce si-au batut joc de tine si au montat-o asa?
Mai dura o ora sa demonteze baia dar trebuia sa iti mai ia banii odata,
-4.-manopera este exagerata,ei ti-au luat 800 lei ca sa demonteze chiulasa si eu iau 700 si fac totul,nu trimit clientul la alt atelier sa-i faca supapele,priveste lucrarea facuta de mine cu doua pagini in urma si intreaba omul cat i-am luat plus inca o lucrare care o voi prezenta curand ,tot aceeasi operatie,tot la 700 lei,
-5.-as vrea sa masori jocul tachetilor ca sunt tare curios cat de dereglata este chiulasa daca ei au schimbat toate supapele,
-6.-supapele de pe chiulasa au ramas la ei s-au ti le-au dat inapoi?
-7.-uleiul care dispare din motor se datoreaza segmentilor dar asta in cazul in care ti-au pus toate cele 16 simeringuri la supape.
Cam atat am avut de spus si totusi as mai indrazi cu o intrebare,inainte sa demontezi masina la aia nu m-ai vazut si pe mine pe aici ca ma invartesc ca porcul prin ograda?
Vad ca de obicei ma observati si imi cereti parerea numai in momentul in care nu mai stiti incotro sa o luati.
Mergi la ei acum si segmenteaza motorul ca sunt tare curios cat poate sa iti ceara daca numai la chiulasa ca au dat-o jos ti-au luat 800lei.
Oare segmenti i-or monta ei pe pistoane sau te vor trimite la alt atelier ca sa nu se murdareasca?
Stii cum sunt aia de la atelierul ala unde repari tu masina?
Era o poanta pe timpul lui impuscatu' referitor la militieni si respectiv ca de ce umbla cate 3 prin oras?
Zice ca unul stia sa scrie,unul sa citeasca iar al treilea pazea 2 savanti.
Nu mai fi trist ca viata e scurta.