$1 scrie:$2alut,
Chiar daca o sa-ti para ciudat ce iti spun,te rog sa faci asta,verifica neaparat nivelul uleiului in cutia de viteze deoarece mai am o presupunere.
Referitor la faptul ca ar putea fi piston,daca tragi fisa de la bujia lui nu ar trebui sa mai bata odata ce e scos din sarcina dar sa nu o tii scoasa mai mult de 10 secunde deoarece se unda bujia si nu mai functioneaza.
Cand faci testarea asta,fisele le tragi pe fiecare in parte de la bobina de inductie si nicidecum de la bujie ca te curenteaza si oricum ar fi bine sa o faci cu un patent bine izolat.
Buna ziua,
Desi in stationare la relanti nu se aud sunetele respective am incercat sugestia cu scosul fiselor din bobina poate s-ar fi observat o schimbare in sunetul efectiv pe care motorul il face la mers in gol dar nu am observat nicio diferenta in felul in care suna pentru niciun piston.
Referitor la uleiul din cutie, l-am schimbat anul trecut cand am schimbat un simering si acum o luna si un pic a fost verificat din nou cand am schimbat rulment planetara dreapta.
Am comandat azi si voi schimba senzorul de batai/detonatie.
Revin cu informatii dupa service miercuri.
Multumesc anticipat de ajutor si orice noua idee puteti avea va stau la dispozitie cu atentie.
Cu stima,
Mihai