Buna seara,
Pai si ce crezi ca eu mai repar?
Nu mai ma suna nimeni decat pentru "relatii cu clientii",m-au uitat toti.
Asa bolnav cum sunt ,lucrez in continuare dar de cand s-a dus vestea ca am probleme de sanatate nu mai m-a cautat nimeni,am aproape doua luni de cand nu am mai vazut masina in curte.
Nici macar de medicamente nu mai scot,toti ma suna ca imi trimit casete la reparat,pompe de servo dar draci,decat ma trag de limba,de unde iau kit-uri de reparatii,cum le desfac si etc.
Sincer nu stiu de ce mai agita decat spiritele asa degeaba si nu intra direct pe you tube unde le dau mura in gura toate alea.
Ma deranjeaza faptul ca nu sunt barbati,nu au tarie de carater sa spuna ca vor decat indrumari,oare ei si-or da seama ce inseamna sa traiesti cu speranta?
Eu unul nu cred,daca ar fi stiut nu si-ar mai fi permis sa faca asta,plus ca in afara de asta ma uit cati viziteaza topicul zilnic si cine vad ca toti scriu pe aici ca imi trimit casete si ca vor sa repare motoare,interpreteaza ca sunt plin de bani.
Va fac o propunere,deschideti unul din voi un topic intr-o sectiune care permite si acolo sa fie contabilizati toti cei care au venit la mine in cei 5 ani de cand sunt pe forum si au segmentat motoare sau au reparat casete de directie,o sa aveti o mare surpriza.
Toate motoare,sunt vreo max. 20 si vi le pot spune usor deoarece sunt pozate si filmate iar casete tot cam atatea,dintre care multe nu am putut sa le repar deoarece au avut cremaliera corodata si degeaba le luam bani la oameni,asa ca le-am spus clar ca nu se pot repara.
Anul asta de exemplu,am segmentat 3 motoare pe benzina de Focus,2 motoare diesel de 1.8 si unul de Sierra tot benzina iar in rest cred ca vreo 4 chiulase demontate pentru supape si vreo 2 Fiesta le-am schimbat oringurile de la injectoare deoarece curgeau,deci?
Acum o discutam pe aia dreapta,nu m-a obligat nimeni sa fac si sa intretin topicul asta,acum 5 ani cand l-am deschis nu eram bolnav decat cu inima si o faceam din placere dar cu timpul starea de sanatate mi s-a agravat sub alte forme,iar la mine in oras a cazut toata industria si Teleorman a ajuns pe al doilea loc din tara ca somaj,deci clasa de mijloc a disparut si clienti cu masini de reparat pauza,iar pana la urma o faci tu din placere dar cu placerea nu achiti nimic si am considerat si eu ca din 10-15 persoane care intreaba,prind si eu macar o reparatie dupa atatia ani,dar din pacate se pare ca m-am inselat.
Imi e jena sa va spun dar lucrul care m-a facut sa cred cu adevarat ca degeaba am stat pe aici,a fost faptul ca prin vara am capatat o noua problema medicala de care nu am scapat nici acum si nu cred ca voi scapa toata viata datorita lipsei de competenta a unor doctori,atentie nu am generalizat ci am spus a unor doctori incompetenti deoarece la cei buni le-a recomandat basexu sa plece din tara si oamenii au plecat majoritatea,nu aveau de ce sa stea aici sa faca foamea,revin asupra subiectului : si datorita situatiei mele financiare,Alen si Florin21 au deschis un topic de donatii pe care cu totii il stiti,iar in urma acestuia s-a strans suma de vreo 3600 lei si cu acesta ocazie le multumesc din nou tuturor care au participat,suma care precum proverbul "de dar a fost,de dar s-a dus",am cheltuit-o pe 3 doctori care fiecare dintre ei mi-au dat medicamentatie aiurea de bani grei si acum ma aflu in acelasi stadiu precar,fara a avea vreo finalitate,cand puteam sa-mi achit cu acea suma,alte datorii de care nu scap dar banii fiind destinati pentru probleme medicale,am zis ca e pacat sa le dau alta destinatie.
Ce m-a surprins?
Printre cei care au facut donatii in topicul cu pricina nu stiu daca sunt 10 persoane care au beneficiat de recomandarile si serviciile mele pe acest topic sau la telefon ,unde de multe ori ramaneam fara acumulator stand cu ei zeci de minute sa isi repare masina la tel,iar restul,adica majoritatea sunt numai persoane straine pe care nu le cunosc si nici nu au avut nevoie de ajutorul meu,iar unii dintre ei chiar mentioneaza: "nu-l cunosc pe bibanu si nu am beneficiat de serviciile lui dar fac si eu o donatie in scop umanitar".
Acesta a fost lucrul care m-a durut cel mai mult si cu asta am inchiat cu off-topicul.
Nu vreau sa mai intru in amanunte ca nu mai termin niciodata dar trebuia sa va spun ce am patit cu un nemernic de aici de pe forum care este din Giurgiu si si-a batut joc si de mine si de sotia mea,o mizerie care nu stiu daca se poate numi om,dar prefer sa tac,cu toate ca am si mesajul pe tel . cu nr . de tel si cu toate cele,nu poate contesta nimeni ca mint.
In fine...o seara linistita va doresc.