$1 scrie:$2Ar trebui ca pe actele de iesire din service,sa ai un termen de garantie.
Suntem obligati sa dam garantie la orice,nu conteaza ca este un simplu pivot,un cap de bara sau o bucsa de bascula.
chiar, mă, Gabi,
ia zi cum e legea? cu garanţia...
care e partea ta de garanţie şi care cea a vânzătorului sau producătorului piesei?
(de obicei vânzătorul ştiu că iese din discuţie destul de repede)
mie, la Transit, mi s-a fisurat parbrizul iar ăia de la BDT, arză-i-ar focu, au făcut 70 de poze din care nu se înţelege nimic şi mi-au dat o hârtie prin care ei zic că fisura e ca urmare a unui accident şi să mă duc la casco... nici vorbă de lovitură...
tipul de la casco, mi-e cam frate, după lege, ca legătură de sânge, adicătelea provine din aceeaşi mamă şi tată din care m-am născut şi eu, dacă înţelegi ce vreau să zic...
tipul de la casco, recte fratili mieu, mi-a explicat că juriştii lor au un catralion de procese prin tribunale cu de-alde BDT şi alţi şarlatani, procese cu daune imense, cauzate de diferite defecţiuni provenite din cauza maşinilor proaste sau a durerii la banană a mecanicilor din service-uri care fac treaba de mântuială, dovedite cu expertize legale...
e vorba de oameni care au suferit pierderi imense, nu mai vorbim de tinichea, dă-i dracului de 10-15 mii de euroi... şi aici înţelegi foarte bine ce vreau să zic...
juristu i-a zis clar: dă-i dauna la parbriz că ne costă mai puţin! expertiza ne costă cât cinşpe geamuri şi nu poţi fi sigur că iese favorabilă... nu mai zic cât ar fi stat maşina imobilizată de experţi...
Gabi, ăsta a fost un simplu exerciţiu, eu mai aveam pe geam 2 ciobituri provenite de la pietricelele de pe şosea, iar băieţii au mizat clar pe celelete ciobituri...
în final mi-au zis că sticlăria de pe meşină e garantată doar 2 luni de la achiziţie!
să dea dracii în ea de Românie dacă nu la noi face fiecare ce vrea!
cumperi un bun şi ai treişpe mii de trepte de garanţie... dacă e pe taxi, dacă e pe şcoală de şoferi, urmează garanţia zero pentru blonde sau sugari între 0 şi 4 ani prinşi la volan beţi.
ai călcat în prăvălia mea?
mi-ai dat banii?
la revedere!
te iau cu ciomagul dacă vii să te plângi de ceva!
decât Fiat, mai bine Logan... sau, hai, Ford...
cea mai bună băutură este apa de izvor
dacă pui o picătură într-un kil de vinişor!
motoarele de la 6 cilindri în sus cântă!