de adris1919 » 09 Ian 2008, 18:27
E aberant sa se intample asa ceva! Macar de-ar intra un idiot de angajat de la tester pe forumuri ca sa-si laude firma, ca eu n-am intalnit nicaieri nici macar o referinta buna pt cei de la Iasi. Si nu e singurul forum pe care-i vad desfiintati de clienti exasperati de ce se intampla acolo.
In alta ordine de idei, eu am, ca sa zic asa, "cu ce ma lauda" (pt ca tot ma "acuza cineva"): am facut revizia fusionului meu la 15000 km in Austria, evident, la un service autorizat. Inainte de a pleca am contactat pe e-mail mai multe reprezentante (care, evident, mi-au raspuns ca ma asteapta oricand la ei, doar sa-i anunt cu o zi inainte), apoi am introdus adresa in gps a celui mai apropiat de celelalte obiective pe care le aveam de vizitat, plin de motorina, cheie, condus stresant (carosabil prost, partial necuratat, stiti voi cum e pe unde a copilarit miorita) pana la Oradea, iar de acolo o reala placere si relaxare. Am ajuns la service (la vreo 30 km de la granita Austriei), am predat cheile, am fost invitat sa fac ce-mi doreste inima, inclusiv sa asist, daca doresc treaba astasi n-am altceva mai bun de facut. M-am invartit pe langa ei vreo jumatate de ora, am vazut ca n-are rost sa-mi mai pierd timpul si m-am dus la un wurst prajit si o bere, ca murea nevasta-mea de pofta. Intamplator la reprezentanta cu pricina lucra un inginer austriaco-roman, asa ca nu au fost probleme de comunicare. Peste 2 ore am preluat masina spalata, cu ulei (aral) si filtre schimbate, cu greierii rezolvati (a ras de mine inginerul cand i-am zis ca scartaie, si a pus imediat intrebarea daca scartaie si de la granita Austriei sau numai pana acolo), mi s-a pus in vedere ca daca vin la urmatoarea revizie n-are rost sa vin dupa 15000 ci dupa 20000 km, pt ca in toata Europa civilizata Ford da garantie la acest interval, chiar mi s-a atras atentia ca economisesc bani daca vin sa fac revizia in Austria (spre mirarea mea nu inginerul roman, ci chiar un angajat din showroom mi-a spus chestia asta). Din email-urile primite fusesem atentionat ca revizia costa intre 250-350 euro, insa cand mi s-a dat factura era sa cad pe spate: 220 euro. Adica mai putin decat a dat colegul ghidioneanu la tester iasi.
Nu mai are rost sa povestesc conditii de trafic, modul cum am fost tratat, etc. E incalificabil, ba mai mult, inuman ceea ce se intampla in romania. Eu nici nu vreau sa mai aud de service-urile de pe la noi.
Merita din plin toti banii dati in plus pt deplasare. Cu conditia sa faci pana in 20000km pe an, ca altfel incepe sa intepe la buzunar.
Respecte,
Adi.
Fusion, 1.4 tdci