Nu-mi permit nici eu sa stau fara masina decat in concediu, poate, te inteleg foarte bine, ca fac zilnic minim 150 KM.
Insa am avut atatea experiente tragice cu "profesionisti" de nu mai pot sa cred despre nimeni ca face treaba buna.
Iar de masina, incerc sa am grija, in conditiile date e foarte greu, pentru ca a-ti remedia o problema de obicei a insemnat sa iti faca rost de altele.
Voi ce ati crede despre un service cu pretentii din care pleci cu prezoanele desfacute dupa un banal schimb de placute de frana. Ai avea incredere sa ii dai sa-ti schimbe o distributie?
Despre baieitii de la Neltrans nu zic nimic, nu am avut ocazia sa colaboram... va anunt eu daca este acel service care reuseste sa-mi schimbe parerea proasta pe care o am despre acest gen de servicii.
Am fost pana la ei insa constatarea a fost doar un schimb de opinii si nu m-a convins foarte tare. Mai vedem cum procedam. Mie mi se pare normal la un motor de generatie destul de noua sa se lucreze mult cu ajutorul datelor stranse de senzori pe calculator, dar ma rog , s-a mers pe incadrarea intr-un defect deja semnalat la alte masini similare.
Vom vedea!