Serviceuri ce nu tin de dealerii/reparatorii autorizati Ford
10 Apr 2010, 16:29
Buna ziua,
Cand pot trece sa se faca o constatare si eventual shimbarea articulatiilor(bucsi, capete de bara, bielete....etc.) As perefera daca se poate in cursul zilei de Luni.
Multumesc,
11 Apr 2010, 21:52
va astept cu un tel in decursul zilei de luni. O seara placuta va doresc
$1 scrie:$2una ziua. Am si eu un ford focus 2001 1.8 tddi 55KW si am schimbat blocul motor + chiuloasa + axa cu came si nu mai reusesc sa pun pompa de injectie la punct ca nu are nici o pana p el nici un semn nimic. ma puteti ajuta ?>
Da, cu siguranta , mai multe detalii la tel : 0769 210 101
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 13 Apr 2010, 09:12, modificat 1 dată în total.
Motiv: Comasat 2 mesaje consecutive scrise la mai putin de 10 min distanta. Pe viitor te rog sa te folosesti de butonul "Modifica" pt. a adauga in mesajul anterior ceea ce vrei sa mai spui.
12 Apr 2010, 12:56
Am fost pentru a treia oara la neltrans si totul a fost ok.
12 Apr 2010, 13:19
Prietene, devi suspect, te duci cam des, esti ruda cu cineva acolo, te constrange conditia masinii sau ai anumite beneficii sa ne spui asta.
O zi buna tuturor, sper ca nu ia nimeni foc, ca si daca se intampla sa nu stiti de gluma, eu sunt foarte corect si am instinctor valabil in masina.
12 Apr 2010, 13:43
Pai o data am fost sa schimb lichidul de frana ca nu il mai schimbasem de ceva vreme, ocazie cu care mi-au strans si cablul de la frana de mana ca se slabise de cand am schimbat placutele si discurile. A doua oara am schimbat amortizoarele ca asa am avut chef (alea vechi erau bune dar mi s-a nazarit mie ca sunt prea vechi - sunt de vanzare pt cine vrea

) si sambata m-am dus ca aveam o bataie la puntea fata dar de fapt era o piatra prinsa intre lonjeron si bascula, asa ca nu au avut baietii ce sa repare mare lucru:) Daca tot am fost acolo l-am rugat pe Laur sa-mi verifice (din nou) toate articulatiile si a gasit un mic joc la bieletele antiruliu spate asa ca le-am schimbat (le aveau pe stoc si toata afacerea a durat 20 de min) - prima interventie la articulatii dupa 7 ani/172 000 km. Urmatoarea vizita va fi la 180 000 km cand se schimba distributie si ambreiaj - deci numai interventii de rutina
E chiar asa des? Eu cred ca tu nu ai grija de masina cum am eu

Daca raman o zi fara ea sunt mancat si prefer sa o tin in stare de functionare cat mai buna sa nu am surprize, motiv pt care ajung pe la service doar sambata ca in rest nu am cand.
12 Apr 2010, 15:19
Sunt profesionisti si promti cei de la NELTRANS...
Azi la 11:00 am sunat si m-am programat la ei pt o revizie la 45.000 km pt Ford Focus 1,6 din 2007, si la 14:00 cand m-am prezentat la service, am intrat direct pe rampa...! In ciuda faptului ca n-au o locatie demna de o reprezentanta Ford, personalul profesionist si jovial merita toata increderea. Lucreaza cu piese si consumabile originale Ford si dau garantie la lucrari.
A, era sa uit esentialul, totul a durat fix o ora si a costat jumatate din tariful altor service-uri
250 ron (ulei motor Ford Motorcraft 5w30-5 litri, filtru ulei, filtru aer, bec pozitie, manopera). Daca nu credeti, telefonati si o sa va convingeti...! 0769.210.101.
RECOMAND CU INCREDERE...!
13 Apr 2010, 08:21
Nu-mi permit nici eu sa stau fara masina decat in concediu, poate, te inteleg foarte bine, ca fac zilnic minim 150 KM.
Insa am avut atatea experiente tragice cu "profesionisti" de nu mai pot sa cred despre nimeni ca face treaba buna.
Iar de masina, incerc sa am grija, in conditiile date e foarte greu, pentru ca a-ti remedia o problema de obicei a insemnat sa iti faca rost de altele.
Voi ce ati crede despre un service cu pretentii din care pleci cu prezoanele desfacute dupa un banal schimb de placute de frana. Ai avea incredere sa ii dai sa-ti schimbe o distributie?
Despre baieitii de la Neltrans nu zic nimic, nu am avut ocazia sa colaboram... va anunt eu daca este acel service care reuseste sa-mi schimbe parerea proasta pe care o am despre acest gen de servicii.
Am fost pana la ei insa constatarea a fost doar un schimb de opinii si nu m-a convins foarte tare. Mai vedem cum procedam. Mie mi se pare normal la un motor de generatie destul de noua sa se lucreze mult cu ajutorul datelor stranse de senzori pe calculator, dar ma rog , s-a mers pe incadrarea intr-un defect deja semnalat la alte masini similare.
Vom vedea!
13 Apr 2010, 08:36
atunci depinde si de problema... nu cred ca exista mecanici la noi sa iti spuna din prima ce are masina daca nu e defectiune evidenta...
13 Apr 2010, 14:07
salut,
am o problema cu inchiderea capotei: daca dau jos grila radiatorului se inchide usor si fara probleme. daca o pun la loc nu se mai retrage lamela aceea de siguranta. Pentru a o inchide am presat grila aceea si s-a inchis. cu ocazia incercarilor de a inchide capota am constatat ca farurile sunt fiecare prinse intr-un singur surub. Pot sa vin la dumneavoastra in service sa remediez aceste probleme?
Masina este un Ford Fiesta 2004(fara facelift), 1,3 l benzina.
Multumesc
14 Apr 2010, 09:50
Cu siguranta va putem ajuta , va rugam sa ne contactati inainte la nr 0769 210 101 pentru a stabili o ora de programare
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 14 Apr 2010, 10:25, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".
24 Apr 2010, 18:05
buna ziua. vreau sa schimb distributia, am un focus 1, 1.8 TDI 66kw( WF0NXXGCDN1K57664), as dori sa stiu pretul (piese + manopera)si daca se poate schimba intr-o sambata.multumesc.
26 Apr 2010, 13:03
Pretul pentru piesa + manopera 550 RON , kit-ul de distributie este original ford, garantie 1 an pentru piesa si 6 luni pentru manopera.
detalii : 0769 210 101
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 26 Apr 2010, 13:37, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".
26 Apr 2010, 15:32
...a doua vizita pe care am facut-o la Neltrans.Calificativ O.K..Lucrare relativ simpla-scartait in zona rotii la viraj pe dreapta.Diagnosticata ca fiind de vina bieleta antiruliu,aceasta a fost schimbata cu un pret total de 100 RON(piesa+manopera).Recomand.
26 Apr 2010, 15:38
Cat ma costa manopera pt schimbul a doua arcuri fata la un ford mondeo 2001?
27 Apr 2010, 10:14
80 Ron / arc
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 29 Apr 2010, 23:31, modificat 1 dată în total.
28 Apr 2010, 13:55
Puteti pune va rog si un program al serviceului? Umblu de 2 saptamani cu niste placute de frana in portbagaj. Ma gandeam ca as putea trece pe la dumneavoastra. Eventual si o mica evaluare la iesirea din iarna

Imi lasati si un cost schimb placute fata/spate?
Multumesc
28 Apr 2010, 14:15
$1 scrie:$2uteti pune va rog si un program al serviceului? Umblu de 2 saptamani cu niste placute de frana in portbagaj. Ma gandeam ca as putea trece pe la dumneavoastra. Eventual si o mica evaluare la iesirea din iarna

Imi lasati si un cost schimb placute fata/spate?
Multumesc
Schimb placute fata + spate 100 RON.
Program : luni - Vineri 10 - 19
sambata 10 - 14
Detalii : 0769 210 101
28 Apr 2010, 17:32
E un pret civilizat. Cam atat este si la colina si la ceilalti dealeri ford.
multumesc
05 Mai 2010, 15:56
Buna ziua ,imi puteti spune va rog cat ma costa o constatare a articulatiilor (bucsi)
07 Mai 2010, 11:08
Sunat la domnul Roman, mi-a spus preturile pentru schimbat placute (cu placutele mele), lichid de frana si schimbat lichid de frana, preturi foarte bune, programat la ora 15 in aceeasi zi. Din pacate, mi-am dat seama prea tarziu, masina mea e inca in garantie si imi trebuie operatiile trecuta in cartea masinii de catre un dealer autorizat Ford.
Cu toate astea, felicitari pentru modul in care am fost tratat (dansul m-a sunat de 2 ori, a fost prompt si serviabil). Eu recomand!
11 Mai 2010, 05:55
Am fost in acest service pt o problema cu zgomote la roata spate,problema rezolvata,preturi ok,il recomand. O zi buna
12 Mai 2010, 20:06
Ford Focus 2008:
- schimb lichid de frana
- schimb lichid servo
- schimb placute de frana
13 Mai 2010, 08:42
Manopera pentru toate schimburile va costa 140 RON. Detalii : 0769 210 101. O zi buna va doresc
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 14 Mai 2010, 09:22, modificat 1 dată în total.
13 Mai 2010, 10:42
Buna ziua, as vreau si eu o lista de produse cu preturi pentru consumabilele schimbate la un Ford Fiesta 1.4 benzina 80 cai, an 2008 (2006-2008) la 30 mii km si 45 mii km. Pret produs si manopera pt fiecare va rog. Multumesc anticipat
13 Mai 2010, 11:54
$1 scrie:$2una ziua, as vreau si eu o lista de produse cu preturi pentru consumabilele schimbate la un Ford Fiesta 1.4 benzina 80 cai, an 2008 (2006-2008) la 30 mii km si 45 mii km. Pret produs si manopera pt fiecare va rog. Multumesc anticipat
Aveti oferta noastra pe mesaj privat
13 Mai 2010, 12:16
As vrea si un pret pt ulei original, ca nu mi l-ati dat, 4 l imi intra. Si inca ceva - cand invart volanul si am casetofonul inchis se aude un vuvuit (va rog sa nu radeti) ceva de genul dar nu f tare. Nu stiu daca asa e normal. Tin sa precizez ca daca invart la max stanga dreapta NU se aude clanc clanc ca si cum ar fi stricata pompa de servo. Am inteles ca exista o procedura numita "flash" pt scoaterea totala a lichidului de servo si inlocuirea lui. Credeti ca ar ajuta aceasta operatie? Sau ce spuneti ca are? Faceti acea procedura? Cat m-ar costa? Cam cat costa o pompa de servo si manopera? Aaaaa....si as fi interesat si de un scut motor, v-am lasat mesaj si pe celalalt topic de vreo 2 saptamani dar nu am primit niciun raspuns. Va multumesc anticipat
17 Mai 2010, 17:57
va salut...cat ma costa schimbul de ulei +toate filtrele la masina din semnatura, am toate filtrele +6L de ulei, astept un rasp pt ca e urgent
02 Iun 2010, 20:57
Buna ziua.
Cat ma costa schimbul uleiului de servo pentru un Ford Focus 2002 ? Multumesc.
03 Iun 2010, 12:20
$1 scrie:$2una ziua.
Cat ma costa schimbul uleiului de servo pentru un Ford Focus 2002 ? Multumesc.
50 RON.
04 Iun 2010, 18:33
Buna ziua, as dori si eu un pret pt setul de curele de transmie, sunt 2 parca pt masina din semnatura. Multumesc anticipat