Service-uri auto generale

BACAU - service Saucesti

Serviceuri ce nu tin de dealerii/reparatorii autorizati Ford

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.

BACAU - service Saucesti

Mesajde verga_Cip » 20 Iul 2010, 10:25

Va salut pe toti.

Adresa service-ului s-a schimbat, verificati postul 2!!

Dupa cum unii dintre voi stiti eu fac reparatiile la masina la un service din Luizi Calugara (5-6 km de Bacau spre Brasov). Intre timp Marius si-a mutat service-ul in com.Saucesti, la iesire din Bacau spre Roman, pe partea dreapta, partea cu turnul de televiziune. Zilele astea voi avea exact numele service-ului si poze de la fata locului

Ce NU face Marius:
- tinichigerie;
- electrice auto;

In mare Marius face orice operatiune mecanica care tine de motor si tren de rulare (bucse, brate, telescoape, etc). Este specializat pe FORD, este fost mecanic de FORD, dar repara cam orice fel de masina. Mai nou are TESTER inclusiv de Ford.

Service-ul este dotat cu elevator si canal, presa, compresori si alte scule de mecanic, nu improvizatii!!

Valoarea unei testari se invarte in jurul sumei de 50 lei.

Pentru operativitate, practica este urmatoarea:
1. se merge la constatare (de obicei nu costa, dar depinde si cat munceste la constatare);
2. se comanda piesele, care se face de catre proprietar.
3. se merge la schimbat.
4. manopera nu este scumpa!! asta depinde si de ce operatiuni face si de cum negociati si voi.

Se poate merge si pe comanda de catre Marius, insa sunt mai multe neajunsuri:
1. el comanda de unde poate, inclusiv din Bacau, unde preturile sunt un pic mai mari;
2. masina sta pe bara pana cand ajung piesele, lucru care poate dura si 1-2 zile :D ;

Pentru programari si informatii:
0742987771 - Marius. Sunati si insistati, daca omul e cu mana in vaselina nu va va raspunde la telefon la primul tarrr...

Ca sa fie mai usor, cand vorbiti cu el nu-i spuneti de forum, ca nu stie de forum, spuneti-i ca sunati din partea lui Ciprian - Focus break argintiu.

PS: fiind service privat, in general in sarbatorile crestine nu prea lucreaza :)

Cum se ajunge la Marius:
1. se merge dinspre Bacau spre Roman;
2. Inainte de turnul de TV, exact la inscriptia Bogdan Voda se iese de pe E85 la dreapta;
3. Se urca dealul si inainte de a face dreapta, exact in varful dealului pe stanga, o hala mare ALBA in curte cu multe masini, gard de fier forjat negru!
Fişiere ataşate
Marius1.JPG
harta mare
Marius2.JPG
harta detaliu
Ultima oară modificat de verga_Cip pe 12 Iun 2013, 10:25, modificat de 5 ori în total.
Motiv: edit text; adaugare harti noi
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Re: BACAU - service Saucesti

Mesajde verga_Cip » 13 Mai 2011, 20:00

Service-ul s-a mutat in Saucesti, iesirea din Bacau catre Roman, pe partea cu turnul de televiziune. Revin cu date noi zilele urmatoare!

PS: dac sunt urgente aveti telefonul pentru contact!
verga_Cip
1nsane Member

Mesajde Alen » 13 Mai 2011, 20:44

Ciprian, operatiunile uzuale ale unei revizii le face ? Adica schimb de ulei, filtre, etc. ?

P.S.: cred ca ar fi mai bine sa-ti modifici primul post si sa treci noua adresa
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde verga_Cip » 19 Mai 2011, 08:18

Intre timp am vorbit la telefon, dar scriu si aici:
face operatiuni uzuale: schimb ulei, filtre, placute frana, discuri ..
Piesele sunt ale voastre, va luati ce credeti ca este mai bun pentru masina voastra!
verga_Cip
1nsane Member

Mesajde faneatza » 27 Iun 2011, 08:19

salut! Am si eu o intrebare dak ma pot ajuta baietii din bacau! Unde aveti dezmembrari in Bacau?!..dezmembrari care sa aiba piese ford?! Multumesc
faneatza
Incepator

Maşina: Ford Fiesta Van 1.4 TDCI 2004 68 CP
VIN: WF0CXXGAJC4C45966

Mesajde verga_Cip » 02 Iul 2011, 12:30

ti-am raspuns pe celalt topic...in Nicolaie Balcescu la Carsero e o varianta! Cauta pe net Carsero, ia numar si suna, ca sa nu faci drumul degeaba.
verga_Cip
1nsane Member

Mesajde verga_Cip » 21 Noi 2012, 14:40

Acum exista si posibilitatea efectuarii geometriei! Sper pana saptamana viitoare sa trag eu o fuga la el sa verific cum face geometria, ca eu chiar am nevoie. Revin cu detalii!
verga_Cip
1nsane Member

Mesajde verga_Cip » 12 Iun 2013, 10:28

Geometrie doar la puntea FATA!
Montat un al doilea elevator pentru a lucra la mai multe masini. exista si canal + stand geometrie pe care se poate lucra.
Exista si distributie PIESE de schimb, piesele sunt aduse direct la service la comanda daca nu aveti cu voi piesele!
verga_Cip
1nsane Member

Mesajde Alen » 12 Iun 2013, 14:24

Da, uitasem de topicul asta. :-t
Cip, dupa cum stii, eu sunt foarte multumit de service-ul lui Marius. In ultimii 2 ani mi-am facut schimbul de consumabile la el, am pus masina si pe tester, ba mai mult, acum vreo luna am schimbat si un rulment la roata dreapta fata. Totul a decurs bine, ma inteleg foarte bine cu baietii de acolo si intentionez sa-i vizitez si pe viitor pentru orice probleme aparute la masina.
Ii recomand cu incredere. :)
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Înapoi la Service-uri auto generale