Service-uri auto generale

Service Nesty pentru inlocuire bara.

Serviceuri ce nu tin de dealerii/reparatorii autorizati Ford

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.

Service Nesty pentru inlocuire bara.

Mesajde iulibiz » 08 Aug 2012, 14:38

Salutari.
Am avut ghinionul sa ma loveasca vecinul de parcare in asa fel incat mi-a gaurit bara de protectie. Am fost la asigurari si oamenii de la asigurari m-au trimis la service Nesty (service dacia) pe soseaua Berceni sa-mi fac bara.

M-i s-a dat bara la inlocuit. Acuma mie mi-e teama ca in loc de bara originala imi vor pune bara aftermarket si ca nu se va potrivi. Plus mi-e teama ca nu le va iesi vopseaua asa cum as vrea eu (adica sa iasa normal fara probleme de numanta si chestii de genul).

Aveti idee vreunul din voi cum este service-ul asta?

PS: Pentru o bara care nu este gaurita (infundatura este suficienta cat sa bagi degetul ma e in ea insa nu este rupta bara) nu se poate face doar reparatie si spoi vopsire?
iulibiz
Gold Member

Maşina: Mondeo MK5, 210 CP, Titanium, Black Mica

Re: Service Nesty pentru inlocuire bara.

Mesajde realnick1 » 08 Aug 2012, 16:42

nu-ti face atatea griji.Foarte probabil vei ramane cu aia originala, reparata,revopsita .In acte vor comanda una noua, si factura va fi pe masura pentru asigurari.Dar banii vor fi impartiti.
Sau pur si simplu nu se poate repara si o s-o schimbe ,vopseaua va fi facuta pe calculator si va arata foarte bine si tot ce-am scris mai sus se anuleaza.mie unul service-urile din Berceni nu-mi inspira incredere,sunt patit.
realnick1
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 1.5eb mk3.5
VIN: WF0HXXWPJH6A86091

Mesajde iulibiz » 08 Aug 2012, 17:09

Referitor la service-urile din Berceni nu stiu ce sa zic... Eu unu am preferat sa iau contact cat mai putin cu ele. Acu e prima oara :)

Inspectorul m-a intrebat dc e ok pt mine service-ul asta si i-am zis ca da, ca e cat de cat aproape de casa (sectorul 4).

O sa trec diseara pe acolo sa vad ce zic baietii.
iulibiz
Gold Member

Mesajde DGAlexandru » 08 Aug 2012, 17:11

Daca o faci pe RCA nu esti obligat sa mergi sa repari masina unde vrea asiguratorul.
Daca ai bani, ti-o poti face intr-un service Ford, platesti factura, apoi o atasezi dosarului de dauna si ceri sa-ti fie platita.

La ce societate de asigurari e RCA-ul?
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde sponsoru18 » 08 Aug 2012, 20:35

E ok service-ul
sponsoru18
Gold Member

Maşina: Ford Focus

Mesajde iulibiz » 09 Aug 2012, 07:52

Am fost ieri si am spalat masina si am observat ca am probleme si mai grave cu vopseaua.
A inceput sa se exfolieze lacul :(( pe capota (de la pietricele s-au facut gaurele mici in lac de la care a inceput exfolierea) si la bara de protectie spate, in dreptul rotilor :(( . Cel putin la bara spate am o urma de vreo 7 cm de lac sarit :(

Pentru lacul asta presupun ca trebuie vopsit tot reperul nu? Ce pot face sa nu mai sara lacul?

Daca ar fi sa le vopsesc pe toate, as vrea sa gasesc un service (o vopsitorie) bun care sa nu-mi faca o lucrare de mantuiala.
iulibiz
Gold Member

Mesajde canutza » 09 Aug 2012, 11:59

Nu stiu personal ce sa spun despre Nesty, insa am fost la un service in Berceni pe RCA si am fost foarte multumit, si zic eu ca sunt pretentios. Mai nou politica firmelor de asigurari este sa se faca poza cu piesa data jos si cu noua piesa pe masina, astfel incat sa nu se poata face 'manarii'.
Eu cand imi aleg un service pentru vopsit ma uit si cam ce masini se afla in curte cand ma hotarasc. Este un indicator bun pentru calitatea serviciilor in general, insa pot fi si exceptii.
Si capota mea are ciupituri de la pietre insa lacul nu se exfoliaza. Am vazut lac exfoliat la masini care au avut piese revopsite; acum in cazul tau nu stiu ce sa zic, poate nu ai vopseaua originala pe piesele pe care se exfoliaza, sau ai prins un lot mai slab de la ford. Oricum trebuie revopsit tot reperul in cazul asta.
canutza

VIN: WF04XXGBB44L56537

Mesajde iulibiz » 09 Aug 2012, 14:39

Merci Canutza pentru raspuns.
La fel m-am gandit si eu ca se ia lacul din cauza ca au fost schimbate reperele respective. De bara spate mi-a spus vechiul proprietar dar de capota nu. Acuma nici nu mai conteaza.

Poti sa-mi spui si mie numele service-ului din Berceni unde ti-ai vopsit tu masina ?
iulibiz
Gold Member

Mesajde canutza » 09 Aug 2012, 15:28

Eu am fost la autotehnic service, str: Drumul Jilavei nr 12. In parcare se aflau doua S classe si un seria 7 cand am fost. Am vopsit aproape toata partea dreapta. In afara de un geam 'gazat' pe care mi l-au sters pe loc nu pot sa ma plang. A trebuit sa astept o saptamana si ceva, cam mult daca ma intrebi pe mine, pentru ca in primele 3 zile nu s-a atins nimeni de masina.
Cel mai mult pentru mine pana la urma au contat finisajele de care am fost foarte multumit, si faptul ca vopseaua era la nuanta.
Ca au gazat un geam pe care l-au curatat sau ca au mai intarziat am trecut cu vederea.
canutza

Mesajde iulibiz » 10 Aug 2012, 09:51

Multumesc pentru sugestie. Am vorbit cu inspectorul de dauna sa vedem daca este ok si pentru el sa schimb service-ul. Apoi sper sa bag si eu masina in service s-o repar.
iulibiz
Gold Member

Mesajde canutza » 10 Aug 2012, 10:01

Apropo daca te uiti la topicul masinii mele, poza din avatar prezinta chiar partea dreapta vopsita de ei: bara fata, aripa dreapta fata, usa dreapta fata, usa dreapta spate; asta ca sa iti faci o impresie despre cum lucreaza.
Doar aripa dreapta fata a fost indoita si indreptata, restul elementelor erau doar sterse de un "priceput".
canutza

Înapoi la Service-uri auto generale