Dezmembrari, unde, cum, ce?
Reguli forum
Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.
Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.
Structura categoriei a suferit modificari, atentie unde initiezi topicul/subiectul!
Topicurile de la fosta sectiune Tuning si accesorii auto vor fi mutate in fosta sectiune Piese de schimb, acum intitulata . Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!
02 Mar 2009, 16:11
Va salut pe toti, am si eu o rugaminte la voi, cei care ma puteti ajuta, spuneti-mi va rog unde gasesc in Cluj, firma de dezmembrari pentru Ford Ka, am si eu nevoie de o iala pentru usa stanga ( sofer). Ma poate ajuta cineva? Multumesc
03 Mar 2009, 13:39
Salut,
Eu dezmemrez un ford ka, de care parte ai nevoie.
03 Mar 2009, 22:06
Salut,
am nevoie de inchiderea stanga (sofer), adica, iala, buton, ... practic tot mecanismul de inchidere.
Ma poti ajuta?
04 Mar 2009, 21:16
adishdro salut,
adauga-ma daca vrei pe lista de mess ca nu stiu ce are mesajul privat ca nu imi trimite mesajele private....... gardien_fury..... adresa mea de mess
11 Apr 2009, 17:38
ceva conducte pentru instalatia de aer conditionat ?preturi?
26 Iul 2009, 11:04
Buna,
Ma intereseaza si pe mine maner interior usa sofer. Multumesc frumos.
28 Aug 2011, 15:54
Am si eu o rugaminte caut o poampa servo directie pentru Ford Ka 1,3 din 1996, cine ma poate ajuta. Multumesc frumos.
02 Oct 2011, 10:21
cumpar parbriz ford ka
26 Noi 2011, 21:00
dezmembreaza cineva din cluj ford ka ?
as avea nevoie de faruri + masca fata si plasticurile laterale aferente