Switch to full style
Dezmembrari, unde, cum, ce?

Reguli forum

Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.

Structura categoriei a suferit modificari, atentie unde initiezi topicul/subiectul!

Topicurile de la fosta sectiune Tuning si accesorii auto vor fi mutate in fosta sectiune Piese de schimb, acum intitulata Piese de schimb, de tuning si accesorii auto. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!
Subiect închis

reconditionari

04 Noi 2006, 09:35

salut
am citit pe forum undeva ca se pot recoditiona amortizoarele. stie cineva unde se poate face asa ceva in cluj? am un Tico din '98 pe care il va lua fratemiu, mie trebuie sa-mi soseasca o Fiesta, si nu as mai baga bani multi in tico pentru reparatii. Un amortizor nou e undeva pe la 1.5 mil.

stie cineva unde mai sunt dezmembrri auto in cluj? cel de langa podul garibaldi nu mai e.

multumesc

Dezmembrari Cluj

08 Noi 2006, 07:55

Dezmembrari sunt pe Lombului la Auto 9006, in Sanicoara la Autozuz, la Willy &Co in Apahida. Restul sunt maii micute si de obicei nu au piesele care te intereseaza. Ce Fiesta ai?, scrie in semnatura.

13 Noi 2006, 17:17

Servus!
Eu sunt din Aiud si m-ar interesa niste amortizoare SH spate pt fiesta mea.Nu stiu Clujul,dar ma descurc sa ajung la cateva locatii.Ma poti ajuta?Dau mai multe beri.sau cola.

14 Noi 2006, 01:47

$1 scrie:$2ervus!
Eu sunt din Aiud si m-ar interesa niste amortizoare SH spate pt fiesta mea.Nu stiu Clujul,dar ma descurc sa ajung la cateva locatii.Ma poti ajuta?Dau mai multe beri.sau cola.

nu cumpara amortizoare sh!!!!!!..mai bine strangi bani si iti pui noi..asta daca tii la siguranta ta

19 Noi 2006, 00:22

palarie, voi avea o fiesta confort 1.3 verde-gris. nu apare culoarea in catalog da am vazut pe ceva modeo si focus.
masina am comandat-o in 15 septembrie. in 6 noiembrie cand am plecat din tara m-au asigurat ca pana in 17 cand ma intorc e aici. evident ca nu e ... poate saptamana viitoare
Subiect închis