Switch to full style
Dezmembrari, unde, cum, ce?

Reguli forum

Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.

Structura categoriei a suferit modificari, atentie unde initiezi topicul/subiectul!

Topicurile de la fosta sectiune Tuning si accesorii auto vor fi mutate in fosta sectiune Piese de schimb, acum intitulata Piese de schimb, de tuning si accesorii auto. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!
Subiect închis

Sigla Ford

12 Noi 2006, 21:30

Careva nesimtit mi-a furat sigla de Ford de pe masca radiatorului. Am intrebat la dezmembrari, dar vand doar toata grila radiatorului. Asa ca va rog, daca are cineva o sigla si nu are nevoie de ea, am eu. Nu vreau sa ii lipesc ceva abtibild ieftin, ca arata naspa.
Mersi mult; nu stiu ce sa va dau la schimb, dar intrebati, poate o rezolvam cumva.

14 Noi 2006, 21:18

Gasesti de vanzare, cam 50 RON
http://www.forcar.ro

07 Noi 2007, 21:48

Si eu am ramas fara sigla Ford de pe grila fata.Practic bipedul a desprins emblema ovala de pe placuta . Daca poate cineva sa-mi spuna unde pot gasii aceasta emblema.La magazilele de piese auto unde m-am interesat , mi s-a raspuns ca ei pot onora comanda , doar cu tot sistemul de deschidere a capotei .Eu as avea nevoie numai de emblema propriuzisa.

07 Noi 2007, 23:10

E plin in Vitan de sigle... Mai mult sau mai putin originale...

Ah, scuze, esti din Cluj. Forcar e solutia atunci, sau un magazin de piese auto care, in mod normal, ar trebui sa aiba.

10 Ian 2008, 02:47

Am eu 2 sigle din fata de pe fiesta/fusion.

Din pacate nu merg pe alte modele...

10 Ian 2008, 14:07

la reprezentanta se gasesc sigur ,,incearca acolo .
Subiect închis