Switch to full style
Dezmembrari, unde, cum, ce?

Reguli forum

Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.

Structura categoriei a suferit modificari, atentie unde initiezi topicul/subiectul!

Topicurile de la fosta sectiune Tuning si accesorii auto vor fi mutate in fosta sectiune Piese de schimb, acum intitulata Piese de schimb, de tuning si accesorii auto. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!
Subiect închis

ofer bara fata + spate focus 2

10 Sep 2007, 22:50

> cine e interesat de bara fata si bara spate focus 2, sa dea un semn
> sunt usor lovite, se pot repara la un service bun

12 Sep 2007, 03:28

pe mine ma intereseaza capacul acela de la carligul remorcare bara spate. mie mi l-a gaurit cineva care a uitat sa apese frana la stop... noroc ca a nimerit fix in ala... un pret daca se poate...

30 Sep 2007, 00:04

mai e valabil anutul?

imi zici si mie preturile te rog si poate pui 2 poze.

merci!!!

30 Sep 2007, 19:10

> trebuie sa trec pe la service sa vad daca mai e vreo urma de spoilere pe acolo
> capacelul de la bara spate l-am dat unui coleg forumist.. k nu primisem nici o solicitare pt toata bara
> te anunt daca se mai poate face ceva pt tine
> poze o sa iau de la inspectorul de daune care mi-a constatat 'paguba'
> sunt mici sparturi care se pot repara (cel putin asa a spus tipul de la service)

02 Oct 2007, 11:32

ceva vesti ai???

06 Oct 2007, 01:27

> sorry.. prea tarziu.. le-au dat cei de la service
Subiect închis