Dezmembrari, unde, cum, ce?

Reguli forum

Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.

Structura categoriei a suferit modificari, atentie unde initiezi topicul/subiectul!

Topicurile de la fosta sectiune Tuning si accesorii auto vor fi mutate in fosta sectiune Piese de schimb, acum intitulata Piese de schimb, de tuning si accesorii auto. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!
Subiect închis

Am vazut un Ff1 la dezemembrari

16 Dec 2007, 15:08

Dragilor aseara am vazut in curte la un parc de dezmembrari un Ff1 hatch. Parcul de dezmembrari este cel de la intersectia splaiul unirii cu mihai bravu (in diagonala cu atuoklass). Poate intereseaza pe cineva...

12 Ian 2008, 13:55

Ma intereseaza pe mine, ma poti ajuta cu un numar de telefon sau cu numele firmei?... stau cam departe.

14 Ian 2008, 00:58

Din pacate nu am drum prin zona. Poate te ajuta cineva din Bucuresti care trece zilnic pe sos. Mihai Bravu.

21 Ian 2008, 02:10

este ghia, motor de 1,6. L-am vazut si eu.

21 Ian 2008, 14:19

daca cumva va refereati prin ff1 la ford fiesta 1 uitativa ca dezmembrez eu unul, sunt din iasi dar trimit oriunde ...se poate rezolva:)
am vandut din ea scaunele si banchetele in rest am tot la ea

21 Ian 2008, 15:32

Pai pune-ti anunt nou la vanzari. Nu o sa ti-l vada nimeni aici

28 Ian 2008, 17:22

Am trecut azi pe acolo dar cum eu nu prea cunosc Bucurestiul n-am gasit acel parc:( Am fost pe toate strazile de la langa Autoklass Imi poate spune cineva un punct de reper,o indicatie mai precisa sa-l pot gasi si eu?

06 Feb 2008, 13:02

este chiar in intersectie, pe diagonala cu Autoklass

06 Feb 2008, 21:07

De cand a fost postat acest topic, cred ca nu a mai ramas nici macar un surub din masina respectiva... :D

07 Feb 2008, 02:01

Am fost eu pe la jumatatea lunii ianuarie, era destul de completa masina

07 Feb 2008, 02:16

Am fost acolo si oamenii sunt conectati la preturi ca sa zic asa.Pe un plastic amarat mi-au cerut doar cu 5 lei mai putin decat la forcar.Mi-au lasat un gust amar..Masinile acolo se dezmembreaza cu forta mainilor si atat,cleme rupte samd....

Re: Am vazut un Ff1 la dezemembrari

17 Feb 2008, 10:32

sunt niste golanii
azi un pret maine altul
Subiect închis