Dezmembrari, unde, cum, ce?

Reguli forum

Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.

Structura categoriei a suferit modificari, atentie unde initiezi topicul/subiectul!

Topicurile de la fosta sectiune Tuning si accesorii auto vor fi mutate in fosta sectiune Piese de schimb, acum intitulata Piese de schimb, de tuning si accesorii auto. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!
Subiect închis

Dezmembrari Ford (Mondeo)

18 Apr 2008, 14:48

Stie cineva pe undeva prin Bucuresti dezmembrari de Ford?AM un Mondeo din 2003 cu facelift,si ma intereseaza ornamentele din bord,cel de la ceas,cel de la schimbator(am transmisie automata)si cele de pe usi.Am imitatie de lemn si nu-mi place deloc.Ma gandeam ca poate gasesc sa le schimb.Sau daca are cineva alte culori decat am eu si vrea sa le schimbe,fac si cinste :D
Fişiere ataşate
RIMG0279.JPG
RIMG0278.JPG

Re: Dezmembrari Ford (Mondeo)

18 Apr 2008, 14:59

Ma abonez si eu ... numai ca pe mine ma intereseaza pt. Mondeo MK3 PreFacelift... desi o am la vanzare.. nu ma pot abtine :-SS =P~

Re: Dezmembrari Ford (Mondeo)

19 Apr 2008, 20:00

si eu ma abonezz....vreau sa aduk la cunostinta ca am vazut unul in deva dar mai avea decat ,,sistemul abs,caseta directie ,,pompa de frana ,,ceva prin spate ,,bancheta si nu mai stiu ce ...,si eu caut de cam multicica vreme,,
Subiect închis