Dezmembrari, unde, cum, ce?

Reguli forum

Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.

Structura categoriei a suferit modificari, atentie unde initiezi topicul/subiectul!

Topicurile de la fosta sectiune Tuning si accesorii auto vor fi mutate in fosta sectiune Piese de schimb, acum intitulata Piese de schimb, de tuning si accesorii auto. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!
Subiect închis

sigla ghia

29 Noi 2006, 19:00

Are idee cineva de unde pot sa cumpar o sigla ghia pentru un focus din 2001? Un baietas se pare ca a vrut un breloc cu ea si am ramas fara.

29 Noi 2006, 19:02

Forcar si nu numai . :) . Eu mi -am luat de la Forcar de exemplu o sigla cu TDDi ;)

29 Noi 2006, 19:04

si sigla aia ma intereseaza :icon_biggrin: cat a fost?

29 Noi 2006, 19:06

sincer sa fiu , nu mai stiu exact ca am luat mai mulote chestii deodata. Dar suna si intreaba-i. Nu cred ca au pe stoc dar pe comanda vine destul de repede (1 saptamana)

03 Ian 2007, 22:05

$1 scrie:$2i sigla aia ma intereseaza :icon_biggrin: cat a fost?

Daca afli pretzul unei sigle TDDI da-mi si mie un semn plz
10X

04 Ian 2007, 12:12

$1 scrie:$2orcar si nu numai . :) . Eu mi -am luat de la Forcar de exemplu o sigla cu TDDi ;)

ce date de contact are firma?

don't drive fast, fly low!

04 Ian 2007, 12:32

Date de contact: http://www.forcar.ro :)
Subiect închis