Scrap yard

parbriz Mondeo '93

Dezmembrari, unde, cum, ce?

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.

Structura categoriei a suferit modificari, atentie unde initiezi topicul/subiectul!

Topicurile de la fosta sectiune Tuning si accesorii auto vor fi mutate in fosta sectiune Piese de schimb, acum intitulata Piese de schimb, de tuning si accesorii auto. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

parbriz Mondeo '93

Mesajde vladutzferoviarul » 13 Aug 2006, 15:09

Am gasit recent la dezmembrari un parbriz de Mondeo, tot din '93, ca si al meu, insa wagon. A mea este berlina si nu stiu daca se potriveste. Pretul de numai 2 milioane este foarte tentant. Asa ca va rog sa imi spuneti daca se potriveste de la o varianta a masinii la alta. nu stiu daca e bine sa il masor la ruleta... :icon_biggrin:
vladutzferoviarul
Incepator

Mesajde FordFIESTA » 13 Aug 2006, 15:42

da se potriveste nu are nici o legatura, dar sa fii atent daca parbrizu este pe masina pentru ca daca este o sa fie greu sa il dea jos ca se poate sa ii faca mici fisuri care in timp sa se crape si eu am luat de la dezm pentru un ford sierra parbriz si aia lau dat jos si m-am dus la un centru de pus parbrize si in timp sa crapat era o mica ciobitura jos, cei care il dau jos sa fie atenti, au o sarma din otel care taie chederul.
FordFIESTA
Gold Member

Maşina: Ford fieSTa
VIN: WF0HXXGAJH6B38113

Mesajde shadow » 26 Aug 2006, 09:26

Inca o chestie la parbrize, foarte importanta!! Este posibil ca tu sa te uiti la el ziua si sa arate ok, iar cand vine noaptea sa vezi ca este plin de mici zgarieturi si cand iti bat farurile masinilor din contrasens sa difuzeze in ele si sa nu mai vezi nimic. Eu am problema asta la parbrizul meu si e ingrozitor de mers noaptea pe sosea. Parerea mea e ca mai bine iei un parbriz nou. Am auzit ca ar fi la preturi ok undeva la intersectia Colentina cu Fundeni, si ti-l monteaza pe loc.
shadow
Gold Member

Înapoi la Scrap yard