Hai sa va zic eu cum e cu sh-urile de pe Mihai Bravu...
Sapt trecuta m-am dus in srarsit intr-un service cu masina mea. Cand e fff cald la semafoare baga aer cald. In timpul mersului clima functioneaza relativ normal. Am incarcat freonu si tipu ala mi-a zis ca am freon cat tre sa fie si presiunea e normala. Deci e altceva. A saltat capota, s-a uitat la ventilatoarul de a/c si clar - nu mergea. Trebuie schimbat. Prostia mare la Focusul meu - sunt 2 ventilatoare pe radiator cel de a/c si cel de racire pt motor. Sunt puse pe aceeasi masca si nu se vand separat. Nu stiam initial dar urma sa aflu.
Ma apuc sa sun pe la arabii de pe Mihai Bravu - dupa ce le dadea explicatie vreo 5 minute sa inteleaga imi bagau toti - parca erau vorbiti - 200 euro motorasu la mana a doua :O. Mi-a picat fata. Un kkt de motoras - vital ce-i drept pt confortul meu. Al Padrino 400 euro nou doar motorasu:((.
Pana la urma am gasit niste baieti super de treaba care mi-au zis ca imi aduc tot ansamblu nou nout ( 2 ventilatoare, elici, masca) la 6.800.000. Cum vine asta. Nou cu garantie.
....So , cand va ganditi sa va luati ceva sh, mai bine intrebati si cat e lucru nou.
P.S. Nu l-am luat inca. Astept sa se termine caldura, oricum vine iarna si nu e chiar o urgenta.
Mai exista oare centre de rebobinat motorase?
Ma apuc sa sun pe la arabii de pe Mihai Bravu - dupa ce le dadea explicatie vreo 5 minute sa inteleaga imi bagau toti - parca erau vorbiti - 200 euro motorasu la mana a doua :O. Mi-a picat fata. Un kkt de motoras - vital ce-i drept pt confortul meu. Al Padrino 400 euro nou doar motorasu:((.
Pana la urma am gasit niste baieti super de treaba care mi-au zis ca imi aduc tot ansamblu nou nout ( 2 ventilatoare, elici, masca) la 6.800.000. Cum vine asta. Nou cu garantie.
....So , cand va ganditi sa va luati ceva sh, mai bine intrebati si cat e lucru nou.
P.S. Nu l-am luat inca. Astept sa se termine caldura, oricum vine iarna si nu e chiar o urgenta.
Mai exista oare centre de rebobinat motorase?
Focus 1.8 TDDI 66kW - 2001
Bucuresti - Berceni
Traiasca detectoarele de radar si ala care le-a inventat !!!
Bucuresti - Berceni
Traiasca detectoarele de radar si ala care le-a inventat !!!
- raven2k1
- Incepator