Re: FABULOS - The faster the speed - the bigger the mess!!!
24 Iul 2008, 11:02
Hai sa fim seriosi, cati dintre vitezomani se uita la astfel de campanii? Si cati iau de buna? O sa mearga pe princpiul "eh, lasa, mie nu mi se intampla, eu merg cu viteza cu care stiu ca pot stapani masina". Yeah, right!
S-au facut, mai multe cu masini. Si preferata mea, cea mai geniala de pana acum, cea cu "eroii motociclisti". Sper ca firma respectiva sa faca si pentru masini.
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ttp://www.youtube.com/watch?v=yVBfMMMUsGs&feature=related mi-au dat lacrimile
miscator .......mai bine nu ma uitam
E buna, dar limita nu e 50km/h ca daca lovesti pe cineva cu 50km/h sunt sanse 80% sa traiasca, iar la 65km/h, 80% sanse sa moara. Limita e ca sa poti evita orice impact.
01 Aug 2008, 10:09
in Marea Britanie au fost difuzate si ieri sau alaltaieri pe Realitatea facand o comparatie cu spoturile care urmeaza a se difuza si la noi in vederea constientizarii participantilor la trafic aspura pericolelor la care se expun cand ruleaza cu viteze ilegale.
01 Aug 2008, 11:24
Atâta timp cât n-ai unde să alergi ca să-ţi rezolvi treburile într-o manieră omenească şi rapidă degeaba faci campanii de sensibilizare a şoferilor că eu tot o să-i rup gura maşinii ca să ajung la Cluj rapid(un exemplu).
01 Aug 2008, 12:47
Păi şi biznisu ? Ce fac cu el?
Economia nu mă aşteaptă pe mine să ajung la mama dracu' în ţară în 2 zile. N-am ajuns la timp am pierdut afacerea dar am mers regulamentar şi la sfârşit de lună mor de foame.
Iar nu-i bine.
Auzisem că ultima noastră campanie de sensibilizare a şoferilor a costat vreo 500mii € cu totul. Cu banii ăştia se puteau găsi soluţii pentru fluidizarea traficului în zone nevralgice unde dacă dai de un km de tiruri ai garantat un stau de 2-3 ore(gen Deva).
Mă rog, noi ne stresăm, economia merge, şoferii mor pe stradă, pr-iştii au marcat încă o campanie de succes, toată lumea e fericită, nu ?
01 Aug 2008, 12:51
$1 scrie:$2tâta timp cât n-ai unde să alergi ca să-ţi rezolvi treburile într-o manieră omenească şi rapidă degeaba faci campanii de sensibilizare a şoferilor că eu tot o să-i rup gura maşinii ca să ajung la Cluj rapid(un exemplu).
din cate stiu eu... la Cluj exista aeroport te-ai gandit si la aceasta metoda alternativa de transport!?
01 Aug 2008, 13:31
$1 scrie:$2arom practică nişte tarife aberante cu nişte reguli handicapate. Buc-Baia Mare 300ron, Buc-Sibiu 620 ron. Ca exemplu. Apoi dacă vreau să transport nişte bunuri un pic voluminoase nu mă risc cu avionul.
pai si combustibilul cat te costa dus-intors!? Buc-Baia Mare te duci cu Antonovul cu elice iar la Sibiu cred ca te duci cu Airbus 370 e diferenta
01 Aug 2008, 13:34
$1 scrie:$2i daca am treaba intr-o localitate fara aeroport...aici la Pitesti, de exemplu nu este aeroport ....dar nu trebuie sa disperam...am auzit ca sunt firme care inchiriaza elicoptere
Dupa parerea ta cam ce cursa aviatica ar renta la 100KM pe care ii parcurde in 30 de min!? 30 de minute dureaza numai incalzirea motoarelor unei aeronave
01 Aug 2008, 16:26
Pe infrastructura din Romania nu te poti baza. Si asta ne costa necalculat de mult (unul dintre motivele ca am pierdut un alt producator de masini plus sute sau mii de alte afaceri mai mici). Daca e undeva un camion care s-a rasturnat pe DN1, cate ore intarzii? 3? Asa ca nu e bine pentru $$ sa te bazezi pe ceva ce nu este de constant sau previzibil. Asta e realitatea.
14 Iul 2011, 09:05
nu am stiut unde sa postez,dar are legatura cu acest topic http://www.crimetime.ro/international/a ... video.html pana la urma oricat de prudent ai fi unde se termina firul....mori bine ca a scapat cu viata,inca mai avea ata numa bine!
28 Sep 2011, 12:06
Politia rutiera la locul accidentului discutand despre importanta purtarii centurii de siguranta: - Uitati-va la acest om care nu a purtat centura: cap rupt, mate pe parbriz, ochii - in pomi, fara maini... - In schimb, uitati-va la cel care a purtat centura... parca-i viu!