Imagini/Filme/Sunete diverse
06 Noi 2008, 13:00
Wow... Exceptional!
06 Noi 2008, 13:48
Filmul asta te face sa apreciezi viata si sanatatea un pic mai mult. Pe cat m-am intristat cand l-am vazut, pe atat m-am bucurat la sfarsit si m-am simtit mai bine cu viata pe care o am. Exceptional omul...bravo lui! Oricum, asta este, in lumea asta trebuie sa iubim si sa daruim cat mai mult, cam cu atat ramanem la sfarsit...
08 Noi 2008, 13:51
Asa este , viata asta trebuie traita ... si nu oricum . Ceea ce nu se stie este ca acest tanar are in spatele lui un aliat fff puternic , si anume pe Dumnezeu , este un crestin care merge in multe locuri pentru marturisi dragostea lui Cristos celor ce au sanatate dar nu au bucuria si puterea lui . Concluzia este ca fara Dumnezeu orice om ,oricine ar fi el si orice ar face el , nu ramane decat un om cu un mare handicap care zi de zi se chinuie sa stea pe propriile picioare!
08 Noi 2008, 18:30
Pe cat este de reusit reportajul,tot in aceeasi masura este de trist si lasa un gust amar tuturor care se simt in pielea personajului.Multa sanatate tuturor si sa cautam sa ramanem cat mai integri si mai omenosi.Gabi.La multi ani celor sarbatoriti cu ocazia celor trei sfinti.