Imagini/Filme/Sunete diverse
29 Sep 2006, 23:03
Deci unele arata bine, da aia cu stema de mustang e khici rau de tot, blasfemie chiar.... :icon_mad:
09 Oct 2006, 17:30
Poate sunt eu mai carcotas de felul meu, dar observ ca acum se pune mai mult pret pe aspect decat pe motor. Oare ce o fi mai tare? Sa te uiti la ea ce frumoasa e (cand nu esti la volan), sau sa simti cum devii una cu scaunul si adrenalina cum iti iese pe nas?
09 Oct 2006, 19:18
$1 scrie:$2oate sunt eu mai carcotas de felul meu, dar observ ca acum se pune mai mult pret pe aspect decat pe motor. Oare ce o fi mai tare? Sa te uiti la ea ce frumoasa e (cand nu esti la volan), sau sa simti cum devii una cu scaunul si adrenalina cum iti iese pe nas?
nu esti carcotas, sunt d acord cu tine. apar tot felul de masini cu neoane, angel-eyes, jante mari (17"+) etc....si cand ii intrebi "ce putere are?"......1.4 ....1.2.....1,9tdi....e putzin jenant. (la semafor e si mai jenant :icon_evil: )
09 Oct 2006, 19:30
Am vazut si eu o emisiune de tuning zilele trecute...un Fiat Stilo, aranjat de nu e adevarat(in special la exterior si la interior).
Motorul? 1.4 80 de cai nemodificat.
Daca tot a facut-o sa arate a bolid, macar daca arfi facut-o sa si fuga la fel....(Stilo e si destul de grea)