Imagini/Filme/Sunete diverse
11 Mar 2009, 09:57
http://www.mircea-badea.ro/blog/am-vota ... /#comments PS: vi se pare cunoscuta persoana de la comentariul nr 5?
11 Mar 2009, 11:38
Nu, cine e ? E de pe forum ?
11 Mar 2009, 11:45
nici eu nu il stiu pe ala care a ras cu lacrimi
11 Mar 2009, 11:55
mda... imi placea badea... eram chiar fan... pana acum vreo luna si ceva cand a mintit in direct la emisiunea lui despre o chestie in care sunt si eu implicat... A mintit ca un porc ordinar (tin si acum inregistrarile video si foto care arata ca a mintit ca un pupincurist care este el pupincurit obosit) si de atunci mi-am dat seama ca poate minti despre absolut orice spune in emisiunea lui asa ca am renuntat sa ma mai uit.
11 Mar 2009, 12:12
mai concret?
11 Mar 2009, 12:15
Eu n-am inteles de ce a ras personajul de la post-ul 5 in hohote
Nu mi s-a parut ceva extra super.
O faza banala care se intampla la majoritatea clientilor companiilor de telefonie si care lui Badea, pentru ca e el BADEA, i se pare ca vai doamne ce mare nedreptate a patit el.
11 Mar 2009, 12:23
Pe mine mă amuză stilul lui de a povesti.
Cât despre veridicitatea spuselor lui la radio, tv nu mă interesează. Pentru mine Mircea Badea e pur entertainment, real life comedy stand up.
11 Mar 2009, 12:31
mai concret nu pot ca e in legatura cu atributiunile si sarcinile de serviciu...
Nu neg ca omu' e funny si ca intr-adevar face ceva entertaining dar toate astea au tinut la mine pana m-am simtit lezat de minciunile lui. De atunci mi-e scarba. Stii cum e... razi cand se face misto de altii dar cand se face misto de tine sau de munca ta nu ti se mai pare asa funny

Daca era dupa mine dadeam imaginile in presa si aratam ca minte ca un ordinar dar conducerea a decis ca nu merita sa faca valva pt un papagal.
11 Mar 2009, 12:40
El nu are nimic de pierdut (nu prea-l bagă nimeni în seamă - altfel era tranșat de mult) iar pentru audiență cine nu minte în draci

Cred că idealul lui Mircea este să-și ia bătaie de la niște interpoli ca să-i crească ratingul
11 Mar 2009, 12:48
hai ca e cea mai buna relaxare si comedie pe care ne-o ofera tleviziunea din romanica.
Mie i-mi pace omul, nu stiu daca minte, nu am observat ceva concret, dar e nevoie de un comentariu ca al lui la tv, ca sa ne mai scoata din imbecilizarea in masa...
14 Mar 2009, 10:23
Officer, problema omului nu e ca minte sau ca vrea sa minta. El refuza sau e incapabil sa accepte alte pareri decat ale lui sau, in cel mai bun caz, ale apropiatilor lui. pe baza unor informatii isi formeaza o opinie cu care merge pana in panzele albe. Nu conteaza ca e posibil sa greseasca, daca a plecat pe o idee, atunci asa e. Si in cazul tau cred ca a fost la fel. Si mie imi placea Badea pana la un punct unde stiam ca nu e adevarat ce spune, dar nu l-am banuit de minciuna, ci doar de ingamfare.
Referitor la subiectul topicului, ce nu reuseste el sa inteleaga e ca cei care raspund al telefon urmeaza niste reguli, nu sunt de capul lor acolo. De aici pana a-i faci idioti si dobitoci mi se pare cam mult si da dovada de marlanie. Si nu e prima oara.
Asa ca entertainment e chiar bun, inca il mai ascult din cand in cand.
Hai, pa, pa, pa, pa!
Emisiune!
14 Mar 2009, 14:06
scuze ca intyervin aici, dar as vrea sa vb si eu cu "officer", i-am trimis mesaj dar vad ca nu il trimite, a ramas in sectiunea "in curs de trimitere", nu stiu de ce, dc vede officer, sa-mi dea si mie un e-mail pe care sa-l contactez!
Scuzati si multumesc
14 Mar 2009, 15:12
Pana nu citeste nu apare ca s-a trimis.
14 Mar 2009, 21:46
mie-mi place Mircea Badea. rad in fiecare searam e misto. nu stiu daca minte sau nu da in orice caz spune multe adevaruri care dor
27 Mar 2009, 00:15
sa nu radeti dar:
10 Apr 2009, 16:08
@ chipu, nu vad imaginea aia... ce era in ea asa tare? (curiozitatea asta

)
11 Apr 2009, 20:20
sigur asta e, incearca de acasa, sau da pe youtube "badea si oreste canta manele"