Imagini/Filme/Sunete diverse
03 Apr 2007, 15:50
http://www.youtube.com/watch?v=IyOUrbQXtOs
Concluzia e cutremuratoare. Peste Vectra vxr nu mai sunt decat 4 masini saloon cu 4 usi de serie care sa o faca pe 400m (mai rapida ca M5 si nu stiu ce Merc AMG).
O vectra vxr stock fratilor????
M-am uitat pe opel.com si au inceput sa faca astia niste motoare de nu iti vine sa crezi.
03 Apr 2007, 20:55
pentru liniute e foarte buna, dar incearca sa iei o curba si sa vezi cum ajungi sa te cunosti foarte intim cu primul sant sau perete pe care il ai in cale....
03 Apr 2007, 21:20
am vazut si eu o emisiune topgear acum ceva timp,si acolo testau un vectra,si subvira foarte mult,in rest masini bune nam ce zice
03 Apr 2007, 22:03
Pai asta era emisiunea
03 Apr 2007, 22:23
Asta e emisiunea, dar au fost taiate intentionat partile negative. E o secventa in care prezentatorul zice ca ar iesii din Sistemul Solar ca sa nu conduca o Vectra, iar dupa liniuta urmeaza "distractia" cu sasiul.
Cel care a pus filmul probabil ca e fan Opel si l-a cenzurat.
Povestea intreaga aici!
04 Apr 2007, 06:47
$1 scrie:$2sta e emisiunea, dar au fost taiate intentionat partile negative. E o secventa in care prezentatorul zice ca ar iesii din Sistemul Solar ca sa nu conduca o Vectra, iar dupa liniuta urmeaza "distractia" cu sasiul.
Cel care a pus filmul probabil ca e fan Opel si l-a cenzurat.
Povestea intreaga aici!
Tare de tot faza!!!
Era normal sa taie partea cu sistemul solar daca au taiat din demonstratie.
Dupa demonstratia asta as incerca sa merg mai departe ca el, catre alte sisteme solare; au realizat un stift cu motor puternic
04 Apr 2007, 08:39
E incerdibil...rotile din fata parca ar merge pe gheata
04 Apr 2007, 09:17
Chiar o fi un stift dar daca as avea un M5 si m-ar face unu cu o Vectra la plecare de la semafor noaptea pe magheru ar fi o mare mare mare rusine...eu de asta ma minunam...
04 Apr 2007, 09:27
eu sa fiu intr`un M5 si sa ma faca unul cu vecrta....imi bag picioarele in ea masina....o vand....si`mi iau 2 fieste de 1.6 tdci, tango amandoua...

Si de restul banilor bag motorina in ele la greu.....
04 Apr 2007, 10:20
Frumos nu am ce zice, dar daca ma baga de 2 ori piciorul in ea cred ca obosea, o ducea la reparat. (nu am o parere prea buna despre fiabilitatea marcii Opel)
04 Apr 2007, 11:34
Vectra daca ar avea tractiune spate ar fi o masina tipic americana: putere multa, dar nu prea poate lua curbele. La ce folos sa poti merge tare in linie dreapta, cand in orice viraj poti da de belea. Plus ca fiabilitatea OPC-ului nu e punctul ei forte.
Din toate cele 3 masini as alege Mazda MPS cu ochii inchisi.
O Mazda MPS si un drum prin Alpi, vara - un vis.
04 Apr 2007, 16:20
dap,asta e emisiunea

in timp ce se incarca eu scriam aici,ca la noi e problema cu netu mai ales seara,daca tot ia curbele asa pt ce iau mai pus volan?