Switch to full style
Imagini/Filme/Sunete diverse
Răspunde

Sunet Cadillac DeVille '65

16 Apr 2007, 10:23

Ascultati ce sunet nenorocit are asta:

http://www.youtube.com/watch?v=g0Ya0cj_ ... ed&search=

21 Apr 2007, 17:15

nashpa....sincer....mie nu`mi place....se aude urat.....

24 Apr 2007, 14:53

Sunetul tipic amercan. Intrerupt la relanti, gros, ca de are si cilindree, dar in ture iti rupe urechile. Frumos, masina americana.

25 Apr 2007, 21:11

Oare cum o fi fost pe vremea aia sa mergi cu motor din asta de 8.2 litri fara sa suferi de benzina. Stau si ma intreb ...

25 Apr 2007, 21:21

Eu am avut onoarea sa aud un Crown Victoria de numai 4.6 litrii care avea straight pipe-uri.... de la galerie pana la capat...numai tzeava....pe langa asta avea si suspensii stiti voi de care :D pneumatice ..... :shock:...era ridicat de "fund" cam la 40-50 cm si si vedea totul pe burta, tzevile cromate, cardanul, grupul diferential....bla blauri deastea....

.....dar sunetul.....ahhhh.....

26 Apr 2007, 07:27

De fapt acum nu mai e imposibil sa aduci si sa inscrii o masina americana cu muschi la noi, e doar scump :) Ca activitate in timpul liber mie mi-ar place sa iau una si sa o "aranjez" putin. Imaginatia mea insa nu se opreste aici. Ca sa aduci o bestie din aia cu motor de peste 3 litri e evident foarte scump din cauza taxei de prima inmatriculare. DAR, daca o iei de la americani cu un alt motor pe masina (un 2 litri euro 2), o inscrii cu taxele aferente, aduci motorul de 7 litri separat pe care il montezi dupa ce ai inscris-o. Ce zici Zanga? :D
Răspunde