Ma simt ca un filozof grec... au citat din mine . Sunt mandru ca fac parte din aceasta comunitate si ca sunt unul din aia 1500-2000 de useri care intra cel putin o data la 3 zile si care constituie substanta clubului...
MaÅŸina: Ford Mondeo mk4,5 break 2013 1.6TDCi, 116 Hp
03 Iun 2007, 13:42
Foaaaarteeee tareeeeee!!! Ma bucur ca am intrat si eu (chiar daca mai recent). O sa ma pot da mare ca sunt membru dinainte de aparitia pe tv pt. ca dupa asta vor veni milioane de noi membrii!!!
Foarter frumos.Felicitari administratorului si tuturor celor care au contribuit si contribuie la aceasta comunitate. Un reportaj bine facut si frumos prezentat.FELICITARI!
Ma bucur si eu ca fac parte din aceasta comunitate si ca am putut ajuta cind a fost nevoie cu ce am putut si eu. Sper sa mentinem spiritul forumului nostru asa cum e acum cit mai mult .
Ar trebui limitat accesul noilor membri, sa zicem ca fixam numarul la 5.000. Apoi, noi membri vor fi primiti doar dupa trecerea in nefiinta a unuia vechi:)) Nu de alta, dar daca se mai inscriu multi, putem sa ne facem si partid, nu numai asociatie, si mai intram si in parlament. Am si un nume ptr. partid: PFR (Partidul Fordistilor din Romania). Eu am fost cu ideea, vreau presedinte de onoare. Acum astept platforma
http://www.youtube.com/watch?v=alICPKAWAII Asta este de pe youtube,cred ca am postat cam inutil dar dabia acum am vazut si eu pe youtube filmuletul:D
oricum,frumos,si fiecare membru trebuie sa fie mandru.nu?
Nu-mi pare rau ca m-am inscris in club. Din contra! Am invatat atitea de pe forum............... ca poate nici mecanicii de la service-uri nu stiu anumite chestiuni. (Nu inseamna ca stiu prea multe) dar am invatat ceva !
Buna reclama...! Frumos ST-ul din filmuletz! Singura problema e ca emisiunea asta de pe prima, e tare enervanta....niste texte gen compunere de scoala primara....mai slaba cred ca e doar pseudo emisiunea lui Heinman (cred ca asa se scrie..)... Era buna o intrebare gen ce parere aveti despre emisiunea noastra?:) O urmariti?:)