Imagini/Filme/Sunete diverse
Răspunde

Sofer de sofer. Pana la capat

28 Mai 2007, 18:29

http://www.autof1.ro/index/VIDEO__NU_IN ... _CEVA.html

28 Mai 2007, 20:02

El saracu nu-i vinovat !!!!

28 Mai 2007, 20:09

Ce parinti idioti!

28 Mai 2007, 20:34

Ce oameni imbecili....

28 Mai 2007, 21:06

Inconstienta crasa !

28 Mai 2007, 21:08

ce cretini!

28 Mai 2007, 23:39

haideti ma uraciosilor ca e chiar amuzant...

voi cand faceti liniutze nu mai e inconstienta..e mare smecherie...si asta isi distra si el copilu\ pe un drum necirculat si gata...e in toate felurile...

28 Mai 2007, 23:58

Eu n-am facut decat o data liniuta si m-am simtit foarte prost dupa aia.

29 Mai 2007, 13:32

$1 scrie:$2aideti ma uraciosilor ca e chiar amuzant...

voi cand faceti liniutze nu mai e inconstienta..e mare smecherie...si asta isi distra si el copilu\ pe un drum necirculat si gata...e in toate felurile...

Nu stiu cat de amuzant e, dar daca, printr-un eveniment nefericit si putin probabil, loveste masina, cu tot cu airbagul de care sta lipit, copilul ala se face ZOB! Si la cum misca volanul ... indiferent cat de indemanatic esti... poti sa-l scapi!!

29 Mai 2007, 13:53

Drum necirculat?? E plin de masini, se vede pe geamul masinii!!! Eu nu pot sa comentez asa ceva... M-am chinuit din secunda zero sa ii iau la Junior scoica de masina, apoi scaun special, etc etc... Cand vad astfel de specimene si modul - sa ii zicem ciudat - in care se distreaza, ma ia inima...

Iar despre "liniutze"... Cati au facut asa ceva cu copil in masina??

29 Mai 2007, 15:01

Ma da dobitoci unii oameni...am inteles ca iti tii copilul in brate 100 de metri ca sa se bucure si el dar nu pe volan si in felul ala,asta e ori inconstienta ori prostie curata.. :x :x :x

29 Mai 2007, 21:31

Cred ca parintii au picat in cap tare de tot cand erau mici.

29 Mai 2007, 22:00

No comment... Nu credeam ca exista atata inconstienta... Credeam ca a inceput sa nu ma mai mire grozavii de genul asta...

D-aia cred ca am fost printre singurii care l-au criticat si pe pustanul ala de a murit, impreuna cu prietenii lui, la Mamaia acum cateva luni, de mi-am ridicat in cap o gramada de amici... Nu cred inconstientul ala ca nu stia ca risca viata lui si pe a prietenilor lui cand a apasat pedala...

Aceeasi parere o am si despre motociclistii care te depasesc in oras cu viteze cu 3 cifre si cand mai moare cate unul, sar toti prietenii lui sa spuna ca soferii nu le acorda prioritate... Nu de putine ori astfel de idioti erau sa imi smulga oglinda de la masina, pe motiv ca ii manca in fund si ma depaseau pe linia de delimitare a benzilor...

PS: Sunt convins ca acum iar imi ridic pe cap pe altii... Insa vreau sa fie clar ca nu am nimic cu nimeni, atata vreme cat prezenta sau vreo actiune a cuiva nu imi creeaza o stare de disconfort sau o paguba...

30 Mai 2007, 08:47

Nu se gandea ca daca intra caeva in el si sarea airbag`ul de la volan ce se intampla...

01 Iun 2007, 05:26

"Mare e gradina domnului."
Incredibil,dusi cu pluta.

01 Iun 2007, 06:58

Idioti oameni. Nu credeam ca poate exista atata prostie intr-un singur cap

01 Iun 2007, 15:42

exista o explicatie:
vroia sa invete copilu de mic sa conduca si nu avea bani de scoala de soferi si a incercat el sa tian volanu cu o mana , picioru cu alta mana si copilu spanzurat prin volan
si cand te gandesti ca unii nu pot face copii si altii se joaca cu viata lor ca si cum ar fi un rahat de 5 lei

05 Iun 2007, 16:59

$1 scrie:$2si cand te gandesti ca unii nu pot face copii si altii se joaca cu viata lor ca si cum ar fi un rahat de 5 lei
WORD :!:

05 Iun 2007, 18:44

Parinti tampiti si inconstientza crasa. Saracul copil...

06 Iun 2007, 03:05

venind vorba de liniutze ... am facut si eu intr-o seara cu un matiz ... defapt nu l-am lasat sa ma depaseasca .... si dupa aia ... vreo 2 zile ma simteam nasol. de atunci am jurat ca nu mai fac asa ceva. daca e il las sa ma depaseasca ... si apoi vuuuuum dupa el :D

06 Iun 2007, 03:59

$1 scrie:$2o comment... Nu credeam ca exista atata inconstienta... Credeam ca a inceput sa nu ma mai mire grozavii de genul asta...

D-aia cred ca am fost printre singurii care l-au criticat si pe pustanul ala de a murit, impreuna cu prietenii lui, la Mamaia acum cateva luni, de mi-am ridicat in cap o gramada de amici... Nu cred inconstientul ala ca nu stia ca risca viata lui si pe a prietenilor lui cand a apasat pedala...

Aceeasi parere o am si despre motociclistii care te depasesc in oras cu viteze cu 3 cifre si cand mai moare cate unul, sar toti prietenii lui sa spuna ca soferii nu le acorda prioritate... Nu de putine ori astfel de idioti erau sa imi smulga oglinda de la masina, pe motiv ca ii manca in fund si ma depaseau pe linia de delimitare a benzilor...

PS: Sunt convins ca acum iar imi ridic pe cap pe altii... Insa vreau sa fie clar ca nu am nimic cu nimeni, atata vreme cat prezenta sau vreo actiune a cuiva nu imi creeaza o stare de disconfort sau o paguba...

Ai perfecta dreptate..pe bune...

24 Sep 2007, 18:45

aaaaaaaaa..... mie-mi aduce aminde de copilarie...ce frumoooos

25 Sep 2007, 18:05

:shock: :lol: cum ar trece copilul ala prin luneta daca s-ar deschide air-bag-ul 8)

16 Noi 2007, 19:38

$1 scrie:$2shock: :lol: cum ar trece copilul ala prin luneta daca s-ar deschide air-bag-ul 8)
Ce inconstienti
Răspunde