Ludicass, luatul peste picior era cand ma infierbantasem eu citind. Sorry, numai ca am suficienta minte incat sa stiu ca daca nu simt inca masina sa nu o ard aiurea.
Pei ce mi-a placut la al doilea film a fost stilul, faptul ca erau agresivi, dar erau grijulii. Nu pot sa zic oamenilor sa mearga cu fix viteza legala, dar nici la limita limitei. Iar cei din film mergeau la o limita, dar aceasta era sub limita masinilor(ma refer la tinuta de drum), si mai mult aveau grija totusi sa nu deranjeze pe nimeni. Aia era toata faza, ca daca eu as spune ca merg incet, sau ca nu am facut Dealul Negru la limita curbelor, as minti.(mai mult incepeau rotile sa scartaie chiar si cu abordare in banda stil exterior-interior-exterior, cu acceleratia calcata ca la carte, si de acolo pana la gard e distanta foarte mica)
Atat doar, nu am depasit fara sa am vizibilitate niciodata...si si asa o data am patit-o, ca aveam vizibilitate suficienta pt o depasire lejera asa, si m-am trezit cu un Mercedes care mergea mult mai tare decat m-as fi asteptat in fata.(oricum, avea destul de mult peste 120-140) Atunci am tras pe partea stanga a drumului pt ca nu am mai putut sa intru inapoi. Mi-a fost jena, mi-am cerut scuze pt ca m-a injurat ala cu Mertzul ca a franat si el, dar a fost greseala mea pana la urma.
Ce contest eu este teoria cu datul pe mana a unei masini foarte puternice unui om care n-a vazut peste 100.
Eu vad lucrurile asa. Daca omul are stapanire de sine si nu se apuca sa bage piciorul direct in ea, are grija sa ajunga pana la punctul la care simte masina nu se intampla nimic. Acum sa o iei gradat, doar nu esti la curse sa avansezi in grupa. Incepi cu Dacie(eu in continuare sustin berlina ca masina de incepatori), ajungi la 100 de cai, apoi 150, apoi 200, deh, e cam greu. In fine, nu stiu cati isi permit o masina de 400 de cai la nivelul statutului lor(nu ca au de unde sa scoata banii, credit sau altceva, vorbesc la faptul ca scot banii aia usor). De obicei o masina ca M3 intr-o lume normala un om si-o ia pe bune din banii lui zic eu la peste 30 de ani.
BTW, Ludicass, tu cum te-ai obisnuit cu 400 de cai? Ai condus masinile alea cat timp? Ca eu zic ca de la Fiesta ST pana la 400 de cai ar lua multisor acomodarea.
Si ca sa termin mesajul, NOI AICI NU NE CERTAM, PURTAM O POLEMICA, DECI(SA) NU NE JIGNIM!