Imagini/Filme/Sunete diverse
Răspunde

femeie la volan

17 Dec 2007, 03:38

Noroc cu ajutorul sosit. :lol:

http://www.220.ro/Parking_Impossible-8353.html

17 Dec 2007, 10:41

e ceva normal avand in vedere ca e o femeie la volan...SA II ANULEZE CAREVA PERMISUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

17 Dec 2007, 14:24

Bai nene, ce dracu au toate ????

17 Dec 2007, 14:35

Este o problema foarte mare la multi (prea multi) oameni in a face conexiunea intre o manevra (si mai ales pozitia rotilor) si unde se duce masina... Asta pentru ca fizica elementara le este total straina. Si de asemenea puterea de concentrare, vederea in spatiu, etc. (sunt multe rau).

Faceti un test: luati orice masinuta cu telecomanda si dati-o unui "sofer". Va merge foarte bine inainte. Puneti-l sa intoarca si sa vina cu masinutza spre el, si apoi sa vireze stanga sau dreapta. Sa vedem unde va vira...

17 Dec 2007, 14:53

$1 scrie:$2ste o problema foarte mare la multi (prea multi) oameni in a face conexiunea intre o manevra (si mai ales pozitia rotilor) si unde se duce masina... Asta pentru ca fizica elementara le este total straina. Si de asemenea puterea de concentrare, vederea in spatiu, etc. (sunt multe rau).
...

Astea sunt principalele. Multi dintre ei, cand misca de volan nu stiu ce se intampla. Si de ce vireaza masina. Ei au invatat sa conduca ca pe poezie sa conduca. Iar in cazurile ca acestea stau si nu mai stiu ce sa faca. Fiindca instructorul nu le-a pus o poza ca aceasta si sa le spuna 1,2,3,4... toate miscarile volanului ca sa iesi. Foarte trist.

17 Dec 2007, 16:05

Bine, multi au probleme cu Limba Romana, d'apai cu Fizica.
Asta e, nu suntem deloc egali pe lumea asta. :wink:

17 Dec 2007, 16:19

Da, dar permisul nu e ceva obligatoriu sau vital...

17 Dec 2007, 16:30

Cum bre nu e obligatoriu/vital? Vrei sa faca misto de el colegele de servici? Sau de ea prietenele? Nu conteaza ca nu poate sa apese nici macar pedalele cum trebuie, daramite sa mai bage in viteza, deja a roti volanul este rocket science :(

17 Dec 2007, 16:39

Mda, si le vezi pe toate cu Passat, Mondeo si alte vapoare (na, ca sunt misogin... Ata ete...)...

17 Dec 2007, 16:42

Geometrie si fizica. Amintiti-va de copilarie... de obicei cei mai buni la aceste materii de studiu sunt baietii. Si doar sa stii formula nu e suficient daca nu stii cand, cum si unde sa o aplici.
Intrebati o femeie cu permis cate rotatii face volanul masinii ei din pozitia drept in maxim :lol: . Lasati si timp de gandire 2 minute..... :lol:

Macar a mea spune - Hai cu mine ca mi-e frica sa merg pe zapada ca nu am mers niciodata si nu stiu.

17 Dec 2007, 16:59

Eu unul admir cand recunoaste ca nu stie/nu poate/nu are experienta. Eu unul m-am saturat de pustoaicele (a caror varsta variaza de la 18 la 40++ ani) care se urca in masini care mai de care mai MARI (Toyota RAV4/Ford Explorer/etc de preferinta), pentru ca sunt SIGURE vezi Doamne si apoi nu numai ca nu stiu sa parcheze, dar nu stiu nici macar sa conduca pe distante lungi. Ocupa cate 2-3 benzi, in functie de cate sunt disponibile pe sens, merg in paralel cu TIR-uri/autocare/insert big mothafaching truck here pentru ca le e frica sa apese dracului pe acceleratie si sa se duca tinand in acelasi timp volanul drept, ezita in depasiri si care mai de care...

Din pacate, spaga inca exista, inca se da si inca se va mai da ani buni de zile de acum incolo, pentru ca fata/nevasta de senator/deputat/mare mahar tre sa aiba carnet si barabafta sigura in care sa-si miste curu 2 strazi.

Ma scuzati pentru limbaj, dar mi-a sarit mustarul grav de la faza de mai sus, brings back some memories :roll:

17 Dec 2007, 17:08

cosmin mi-ai adus aminte de nevasta lu' Paunescu... la volanul jeepului, decimand o familie si face 2 ani de puscarie CU SUSPENDARE, ca doar a omorat mai putin de 10 :evil: Daca era oricare dintre noi tot asa cu suspendare luam?

17 Dec 2007, 19:07

15 din oficiu si inca 15 ca nu cunosti pe nimeni. Ani.

24 Ian 2008, 02:41

Una din cele mai tari parcari, tot cu o baba.
http://www.220.ro/Femeia_la_volan-41950.html

Si eu sunt femeie la volan, dar nu am facut tampeniile astea nici cand eram incepatoare.

24 Ian 2008, 03:21

A mai fost pe aici.
Răspunde