Imagini/Filme/Sunete diverse
27 Mai 2008, 11:20
Si problema care e? Ala participa la o cursa, idiotii stateau in curba, ce voiau, sa se dea jos sa le acorde primul ajutor?
27 Mai 2008, 11:25
nu vreau sa fiu rau, dar si-au meritat-o! ce dracu cautau in curba aia?!?!
27 Mai 2008, 11:37
Pai spectatorii aia sunt chiar inconstienti! Chiar nu gandesc! La un raliu, cand esti spectator, cea mai mare prostie e sa stai pe exteriorul unei curbe! Orice concurent, daca scapa derapajul se baga in tine! Si aici sunt multe de spus pentru ca poate sa iasa in decor din 1001 motive!
27 Mai 2008, 11:39
filmul e de la un raliu din romania. gasiti mai multe filme cu accidentul aici:
http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=nu numai ca au stat in curba aia pe exterior, dar cu putin timp inainte de accident cei de acolo s-au certat cu jandarmii care vroiau sa-i indeparteze.
27 Mai 2008, 11:40
$1 scrie:$2ce dracu cautau in curba aia?!?!
Se zice: ce dracu cautau in exterior in curba aia ???
27 Mai 2008, 11:46
Este vorba de Dodo Pitigoi pe un Lancer EVO 7 sau 8. Stiu cazul, am vorbit si cu mecanicul lui la acea vreme, e greseala de pilotaj dar este irelevant. Publicul nu ar ece cauta acolo, nici pe exterior, nici pe interior! Cand te duci la un raliu primesti niste fluturasi care iti arata clar unde NU ai voie sa stai! Dar deh...
27 Mai 2008, 12:20
$1 scrie:$2Publicul nu ar ece cauta acolo, nici pe exterior, nici pe interior! Cand te duci la un raliu primesti niste fluturasi care iti arata clar unde NU ai voie sa stai! Dar deh...
Am fost de mai multe ori la vtm Ranca, si acolo era in toate curbele cate un comunitar sau jandarm, care se ocupa de curatarea zonei. Multi care vor sa simta pietricele la picioare de la masini, se baga pana in drum, greseala lor. Cea mai sigura zona e inaintea curbei. Da multi nu stiu ca in realitate nu e ca in filme, sau pe calculator.
27 Mai 2008, 13:45
O sa caut caseta de la Raliul Onestiului de prin 2003. Am fost pe multe speciale si am avut si pozitii in curba, dar in spatele gardurilor (care erau garduri de lemn, de la tara) si la 5-6m de santul de langa drum. Si nici acolo nu m-am simtit in siguranta, zburau pietre in toate directiile!
04 Iul 2008, 09:51
Filmarea este facuta pe traseul dintre Poiana Brasov si Rasnov !!! Pilotul nu are nu o vina in respetiva situatie asta e "meseria' lui sa mearga la limita !!! Din fericire nu a murit nimeni in respectivul accident !! O si singura persoana a avut ceva mai mult de suferit deoarece a fost lovita de un stalp indicator care a fost culcat jos tot de masina . Toti spectattori nu aveau ce cauta in respectivul loc mai ales cand cursa de desfasoara la vale pe acea portiune ! Cel mai sigur loc este chiar cel de unde s-a facut filmarea
04 Iul 2008, 16:42
Accidentul ala e de pe prima speciala a raliului brasovului din 2007.
Jandarmii i-au gonit de cateva ori de acolo dar nu au vrut sa inteleaga.
05 Iul 2008, 09:27
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ce dracu cautau in curba aia?!?!
Se zice: ce dracu cautau in exterior in curba aia ???
mai era si ud pe jos

... mai multe sanse de a derapa
08 Iul 2008, 11:59
este vina organizatorilor ...daca oile sunt imbecile ,trebuie indrumate !!!