@coldone:Da, asa este.M3-ul a fost cel mai rapid pe circuit.Si imi mai amintesc de un test de la 5th Gear intre S5 si Bmw 335i - motorul de pe S5 este mai puternic - si tot BMW a fost mai rapid.
Acum revenind la cei 1800CP...masina e a unui american...tot ce ii caracterizeaza pe acesti oameni sunt lucrurile mari, puternice (in cazul masinilor) etc. chiar daca nu prea isi au rostul.Eu sunt aici de 3 sapt, am fost si anul trecut si tot ce pot sa spun e ca Jeremy de la Top Gear avea dreptate...chiar au masini urate, prost facute (pentru ca eternitatea aici in SUA chiar dureaza 4-5 ani) etc.
Sa va dau un exemplu:Am fost cu un Chevy Malibu (motor 3.5l V6 - numai V6 sau V8 gasesti aici) cumparat de aici nou in 2006 cu 25.000 $.La 70 mile pe ora poti sa auzi vantul cum vajaie pe la usi, plasticul e de proasta calitate, poti sa vezi suruburile care le-au folosit pentru a face cotiera si in locul unde se imbina luneta cu plafoniera iti intra degetele.In plus, e plina America de "pick-up trucks" si nu am vazut pe nimeni sa care ceva cu ele.De ce le cumpara chiar nu stiu.Pentru ca e plin de autostrazi aici si drumuri bune.Si iar ii dau dreptate lui Jeremy:
http://www.youtube.com/watch?v=-W5-ZN0l9io Am fost si la "drag racing" in Maryland, Baltimore si am vazut tot felu de masini cu sute, mii de cai putere dar nu a fost mare lucru.A fost foarte plictisitor:2 benzi, 2 masini si drag race pe 3/4 mile daca bine imi amintesc.Aiurea de tot! Intr-adevar suna impresionant 1800 CP dar nu prea ai ce face cu ei decat sa mori prematur intr-un drag race.
Numai bine, sanatate.