Elevi cu fitze din licee din bucuresti
...standing by
-
Chipu - Gold Member
- Maşina: DSN si Mondeo Mk3 Duratec
Moderatori: KomandantuR, adicristea
de BogdanF » 16 Iul 2008, 17:35
de coldone » 16 Iul 2008, 18:01
de adicristea » 16 Iul 2008, 18:04
de SliceofLife » 17 Iul 2008, 14:50
de amorak » 17 Iul 2008, 15:13
$1 scrie:$2u instrumentele potrivite se poate despica firul in mai mult de 4. Si cazim puncte de vedere, unghiuri, perceptii diferite. Comparatia era facut cu salariile profesorilor dar de asta nu comentati ca suntem pe un forum auto. De nedreptatea partilor egale ce credeti?
de Maximilian » 19 Iul 2008, 14:42
de adicristea » 19 Iul 2008, 14:58
de zaboss » 19 Iul 2008, 15:09
$1 scrie:$2u ii lauda nimeni, nu stiu unde ai vazut tu asta. E vorba ca nu inteleg de ce trebuie sa ocupe 5 minute de emisie un fapt care nu ne intereseaza. Pe mine nu ma intereseaza cum au facut banii parintii lor, daca au educatie sau nu, daca stiu cati cai putere au masinile si daca stiu ce e sub capota. Pentru ca nu ma afecteaza IN NICI UN FEL.
de VIPER » 19 Iul 2008, 15:33
de zaboss » 19 Iul 2008, 17:14
$1 scrie:$2a e usor sa ziceti ca "nu e nimic". Dar sa va vad cand va sosi copilul propriu acasa cu ochii in lacrimi ca ai lui colegi au super telefoane, super masini si alte super chestii, iar voi, parinti normali si platitori (sau nu) de credite va straduiti sa ii tineti in scoala imbracati decent, cu mancare ok la ei etc. Lacrimile alea din ochii copiilor ar trebui sa va dea de gandit ca nu e vorba de frustrare (apropos, cati stiu pe bune ce inseamna frustrare??) ci de ceva mult mai adanc. Da, si in alte tari poate e asa, dar unde? Unde ati vazut la TV, adica Beverly Hills si in alte zone cu "institutii de invatamant" de fitze... Am prieteni al caror copil e la Oxford. Credeti ca acolo se vine cu asa ceva? Acolo sunt si copii pe care ii aduce soferul familiei in Rolls-ul din dotare, e adevarat. Dar toti au uniforme cu blazonul institutiei, toti sunt egali si toti se poarta normal. Nu exista fitze. Si, surpriza, de acolo ies niste tineri extrem de bine dotati intelectual, cu viitor asigurat in diferite domenii. De la noi? Nu mai zic...
Oare cum e mai bine? Se vede pe strada...
de adicristea » 19 Iul 2008, 17:54
$1 scrie:$2a e usor sa ziceti ca "nu e nimic". Dar sa va vad cand va sosi copilul propriu acasa cu ochii in lacrimi ca ai lui colegi au super telefoane, super masini si alte super chestii, iar voi, parinti normali si platitori (sau nu) de credite va straduiti sa ii tineti in scoala imbracati decent, cu mancare ok la ei etc.
$1 scrie:$2m prieteni al caror copil e la Oxford. Credeti ca acolo se vine cu asa ceva? Acolo sunt si copii pe care ii aduce soferul familiei in Rolls-ul din dotare, e adevarat. Dar toti au uniforme cu blazonul institutiei, toti sunt egali si toti se poarta normal. Nu exista fitze.
$1 scrie:$2ici este vorba de o emisiune de divertisment, nu una informativă. La o emisiune de divertisment nu contează "interesul public", ci partea de amuzament.
de coldone » 19 Iul 2008, 17:56
de zaboss » 19 Iul 2008, 18:57
$1 scrie:$2Si amuzamentul in reportajul respectiv unde era?
de coldone » 19 Iul 2008, 19:11
$1 scrie:$2Si amuzamentul in reportajul respectiv unde era?
de BogdanF » 20 Iul 2008, 23:44
$1 scrie:$2and ii vad ca se mai si dau smecheri cu ce masina au ei, cand de fapt ei nu au facut nimic pentru ea
$1 scrie:$2da...e vorba de simplul principiu, copiii aia habar n-au pe ce lume traiesc, dar se rup in figuri. Este vorba de educatie, pe care ei nu o au. Nu strica sa ai valoarea banului, iar aia habar n-au. Mai mult, au masini si habar n-au ce au sub capota, mare lucru daca stiu sa o deschida si pe aia.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori