Coltul Media

Invazia rusilor in Georgia

Imagini/Filme/Sunete diverse

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Invazia rusilor in Georgia

Mesajde Wlaad » 15 Aug 2008, 14:29

Nu uita ca e imposibil sa nu uiti nimic, niciodata... Si daca totusi uiti, nu le cere celorlalti sa isi aduca aminte...
Wlaad

Maşina: Ford Mondeo MK5 2.0 TDCI

Re: Invazia rusilor in Georgia

Mesajde Alen » 15 Aug 2008, 14:33

Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde Wlaad » 15 Aug 2008, 14:40

Am vazut topicul ala da acolo era o discutie serioasa. Asta este inca o mostra de inteligenta a americanilor.
:D
Nu uita ca e imposibil sa nu uiti nimic, niciodata... Si daca totusi uiti, nu le cere celorlalti sa isi aduca aminte...
Wlaad

Maşina: Ford Mondeo MK5 2.0 TDCI

Mesajde ford ATI » 15 Aug 2008, 18:04

nu sunt rusii de vina!georgia a inceput totul si acum se dau nevinovati.eu urmaresc evenimentele ca nevasta mea e rusoiaca si ma deranjeaza ca americanii tin cu georgienii :( ,plus de alta rusii nici macar nu au intrat in georgia.au ramas de partea lor si au intrat doar trupele de mentinere a pacii.georgia a bombardat rusia a raspuns.asta a fost......inca ceva ....americanii astia se baga peste tot in irak au facut ce au vrut si nimeni nu ia amenintat,dar acum cand ei au baze militare in georgia si si finanteaza armata georgiei normal ca se baga si ei.e o tampenie ce fac .........parerea mea!sa speram ca se opreste ca dupa cum vad eu presedintele georgiei e cam fanatik si nu vad ca se calmeaza el asa de usor :-t .pace tuturor !!!!!!!!!!!!!!!
ford ATI
Incepator

Maşina: ford focus,1998,1.4,16v,55kw,
VIN: wf0nxxgcdnwg61590

Mesajde toxicristi » 15 Aug 2008, 19:12

Cu tot respectul fata de razboi si de vietile pierdute ...

=)) =)) =)) CE IDIOTI AMRERICANII ASTIA =)) =)) =))
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde Alen » 15 Aug 2008, 19:13

@Wlaad: scuze, ai dreptate...
atunci, mai bine il puneai la topicul cu "de ce sa nu mai radem putin" =))

habar n-au geografie, e un lucru stiut

@ford ATI: cat despre rusi, lasati, lasati... :-" ii cunoastem prea bine 8-}
Alen

Mesajde toxicristi » 15 Aug 2008, 19:17

Asta daca "Jessica B" nu e cumva un nume georgian :D
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde Alma » 15 Aug 2008, 19:51

$1 scrie:$2u sunt rusii de vina!georgia a inceput totul si acum se dau nevinovati.eu urmaresc evenimentele ca nevasta mea e rusoiaca si ma deranjeaza ca americanii tin cu georgienii :( ,plus de alta rusii nici macar nu au intrat in georgia.au ramas de partea lor si au intrat doar trupele de mentinere a pacii.georgia a bombardat rusia a raspuns.asta a fost......inca ceva ....americanii astia se baga peste tot in irak au facut ce au vrut si nimeni nu ia amenintat,dar acum cand ei au baze militare in georgia si si finanteaza armata georgiei normal ca se baga si ei.e o tampenie ce fac .........parerea mea!sa speram ca se opreste ca dupa cum vad eu presedintele georgiei e cam fanatik si nu vad ca se calmeaza el asa de usor :-t .pace tuturor !!!!!!!!!!!!!!!

tu te auzi ce zici!? ti se pare normal ce zici!?
Ce a bombardat Georgia? A bombardat cumva Rusia?
Trupe de mentinere a pacii!? de unde au rusii trupe de mentinere a pacii? Ce sa caute rusii sa mentina pacea intr-un stat suveran? Avioanele care au bombardat fac si ele parte din "trupele de mentinere a pacii"?
De ce se sunt in acest moment trupele rusesti la 40 de km de Tibilisi?
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde ford ATI » 16 Aug 2008, 21:49

nu tin cu nimeni si sunt impotriva razboiului..........,dar de ce georgienii dupa ce au semnat intelegerea cu Osetia la nici macar 8 ore au inceput sa traga cu rachete inspre acestia?fiecare cu parerea lui!
inca o intrebare de ce s-ar lua Rusia de Georgia fara nici un motiv?
@Almanahe,eu ca rus daca as ataca Romania crezi ca Romania ar sta cu mainile in san?eu nu cred.....!
@alen Ii stim, dar din trecut,acum nu cred ca Rusia are nevoie de ajutorul nimanui din toate punctele de vedere,economic,militar,etc.....si furnizeaza o mare parte din gaz,catre Europa!
ford ATI
Incepator

Mesajde Alen » 16 Aug 2008, 22:17

@ford ATI : stii proverbul : "lupul isi schimba parul, dar naravul ba"...
Alen

Mesajde ford ATI » 16 Aug 2008, 23:18

=D> poate ai dreptate!dar eu vad si lucruri bune in ceea cei priveste.depinde din ce punct de vedere privesti si cat esti de intereseat..........daca vezi si crezi tot ce-ti arata televizorul poate sa duca la reactii ca ale voastre!nu va condamn.chiar va respect parerile si poate doar eu nu vad asa,.......sa speram ca nu va fi razboi ca asta ne mai trebuie noua o tara de marimea Moscovei(ma refer la populatie),plus de alta ca suntem aici in bataia pustii,americanii au baze peste tot si pe unde trec ca sa ajunga la rusi?.........pe la noi si ucrainieni.
ford ATI
Incepator

Mesajde Alma » 17 Aug 2008, 10:17

$1 scrie:$2nca o intrebare de ce s-ar lua Rusia de Georgia fara nici un motiv?

pentru ca-si permit!? pentru ca interesul lor economic in zona e atat de mare incat nu se dau in laturi de la nimic!?
$1 scrie:$2Almanahe,eu ca rus daca as ataca Romania crezi ca Romania ar sta cu mainile in san?eu nu cred.....!

tot n-am inteles nici acum partea asta cu Georgia ataca Rusia!
Sa zicem ca ungurii din romania ar autodeclara autonomia Tinutului Secuiesc iar Romania, neconvanindu-i aceasta situatie, ataca aceasta zona. Ti s-ar parea normal ca Ungaria sa atace Romania din acest motiv!? Desi Ungaria ar fi in acest caz mult mai indreptatita sa atace deoarece ar fi o oprimare, din partea Romaniei, a vointei unor persoane de aceeasi etnie. In cazul subiectului topicului de fata nu exista alt motiv de interventie armata din partea Rusiei in afara de cel economic. ;)
Si uite marele interes rusesc pentru aceasta zona ;) http://www.globalresearch.ca/articlePic ... peline.png
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Mesajde ford ATI » 17 Aug 2008, 10:28

eu credeam ca asa sta treaba!dar se vede ca au interese mult mai mari decat am crezut!........fara suparare sper sa nu ai dreptate, ca daca ai cred ca o sa fim martori la un razboi anuntat de mult timp!..........nostradamus zicea ceva de un al treilea razb.mondial............bafta!......cred ca mam luminat un pic cand am vazut linkul ala.=D>
ford ATI
Incepator

Mesajde Alma » 17 Aug 2008, 14:46

ma bucur ca te-ai "luminat" :D si DA! asta e singurul lor scop, cel economic. Fie sa opreasca continuarea dezvoltarii acestui proiect de transport al gazelor catre Europa pe vechiul "drum al matasii" (ceea ce a foarte greu de realizat prin alte mijloace decat un razboi mondial) fie sa controleze o zona prin care trece aceasta conducta putand astfel sa regleze pretul gazului ce va trece prin acea conducta prin impunerea unui pret de tranzit ridicat (iar acest lucru se poate realiza prin ceea ce fac acum si in functie de reactiile internationale se poate ajunge si la primul punct :-S ).
Actualul presedinte al Rusiei este patronul GAZPROM, cea mai mare companie din lume de gaze si derivate ale acestora, compania ce asigura majoritatea consumului de gaz din Europa, compania care l-a sprijinit pe Putin in cele doua mandate. Deci vezi foarte bine ca interesul, atat a lui Putin cat si a presedintelui Medvedev respectiv GAZPROM, nu este acela de a fi "sariti" de catre acest proiect, subminad astfel capacitatea lor de a controla si profita de pe urma gazului vandut intregii Europe.
Ori fac parte din acest proiect ori acest proiect nu va mai exista! :-"

uite ce declara Putin in 2007 inainte de alegerile parlamentare:
"În următorii 10 ani Rusia va putea intra în grupul celor mai industrializate ţări ale lumii dacă actualul curs politic al ţării va fi menţinut şi după alegerile parlamentare şi prezidenţiale, a declarat astăzi preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, la Forumul naţional al susţinătorilor săi, desfăşurat la Moscova."
1nsane Member

Mesajde DanielArdelian2 » 17 Aug 2008, 18:29

$1 scrie:$2A! asta e singurul lor scop, cel economic.

Si parca mai era ceva cu aderarea Georgiei la NATO, chestiune care, culmea, urma sa se dezbata la Bucuresti cam in aceasta perioada, daca imi aduc eu aminte bine.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde Alen » 17 Aug 2008, 18:52

nu cred c-o mai primeste nimeni pe Georgia in NATO acum...
nu prea surade nimanui sa-si puna in cap rusii....
Alen

Mesajde DanielArdelian2 » 17 Aug 2008, 19:10

$1 scrie:$2u cred c-o mai primeste nimeni pe Georgia in NATO acum...
nu prea surade nimanui sa-si puna in cap rusii....

Exactly, cred ca si asta a fost in capul rusilor, sa-si exprime parerea despre expansiunea NATO.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde Alma » 18 Aug 2008, 09:11

Intr-adevar exista si acest aspect.
Dar impiedicarea Georgiei sa intre in NATO e de domeniul diplomatiei si s-a vazut foarte clar acest lucru la Summit-ul NATO de la Bucuresti. Pe agenda reuniunii era trecuta si aceasta problema, a aderarii Georgiei, dar le-a taiat-o din fasa Putin si nici macar nu s-a mai pomenit despre acest aspect la acest summit.
Un alt aspect al acestui summit a fost semnalul de alarma tras de catre presedintele Georgiei prin care avertiza ca situatia in zona devine din ce in ce mai ostila si nu excludea posibilitatea declansarii unor astfel de evenimente. El dand atunci, ca si acum, o conotatie militara acestui conflict tocmai din dorinta de a implica NATO si mai ales SUA. ;)
1nsane Member

Înapoi la Coltul Media