Imagini/Filme/Sunete diverse
Răspunde

cateva imagini din istoria Ford!

15 Oct 2006, 19:12

http://www.tocmp.com/pix/Ford/index.htm

15 Oct 2006, 19:19

marfa; uite favoritul meu

15 Oct 2006, 19:22

Ha ha ha! Pai cum mah Adi? Iti place vaporul asta si ti-ai luat gargarita aia rosie? :)
Sau conteaza doar sa aiba doua usi? :icon_mrgreen:

15 Oct 2006, 19:29

hehe, good point :)

am luat gargarita ca imi e suficient de mare pentru situatia actuala, si pentru banii avuti atunci

in schimb treba cu masinile vechi si mari cred ca mi se trage de la bunicamiu, care o viata intreaga a fo sofer, si cind eram mic imi povestea din tineretea lui, si ce masini conducea el prin anii 30 si 40

intentia mea este ca atunci cind o sa imi pot permite sa-mi sustin financiar pasiunea pt masinile vechi sa-mi iau un Mercedes Cobra si sa-l fac boboc

... iar in 2 usi, o masina e ... altfel ... nu stiu, nu pot sa exprim exact ...

Adi

15 Oct 2006, 19:33

Mai bine ia-ti un Mercedes Bot-de-Cal si fa-l boboc. Sigur o sa arate mai frumos.

17 Oct 2006, 20:37

pentru un bot de cal iti dau eu un motor diesel si o gramada de piese de schimb originale (stopuri, faruri etc.).

In alta ordine de idei ar fi foarte bine daca ai avea timp sa culegi cat mai multe informatii despre masinuta ford prezentata. Informatii pe care sa le pui intr-un articol care sa apara in Club Ford Magazin.

17 Oct 2006, 22:46

Prin "masinuta" te referi la Thunderbird-ul ala de peste 2 tone? :)
Btw daca nu restaureaza el botul de cal m-ar tenta pe mine candva. Nu arunca piesele inca :icon_mrgreen:
Răspunde