Imagini/Filme/Sunete diverse
Răspunde

Florin Piersic - mare om, mare actor, mare... fordist

14 Apr 2009, 14:37

Ce inseamna talentul genial...
Apare la un moment dat si referirea la marca masinilor noastre... :))

Re: Florin Piersic - mare om, mare actor, mare... fordist

14 Apr 2009, 15:04

Ce actor!! Am vazut ieri, desi urasc emisiunea, Acces Direct de ziua maestrului Sergiu Nicolaescu. Iar in platou se mai aflau George Mihaita, Vladimir Gaitan, Ion Besoiu si, eu il stiu de cantearet, Ion Dichiseanu. Ce dor imi era sa ii mai vad pe primii 4 intr-un film. Alaturi de Piersic, de Dem, de Amza, de Colea, de Moraru etc.

14 Apr 2009, 15:34

Pai nu stiu eu bine sau masina lui Maximilain a apartinut lui Piersic?

14 Apr 2009, 15:35

Ba stii bine. Granada lui Maximilian a fost a lui Piersic. :D

14 Apr 2009, 15:56

un geniu, FLORIN asta a lui PIERSIC.

14 Apr 2009, 16:07

Suuuuuuuuuuuppeerrrbbb!!!! =D> =D> =D>

14 Apr 2009, 16:31

un mic offtopic: am vazut acum ceva timp (cam o luna) pe la ciurel pe ovidiu ioanitoaia la volanul unui new mondeo...ma "chiompam" la el si nu imi dadeam seama cine e...

15 Apr 2009, 07:10

Dap, este fan Ford, a avut mai multe masini. Prima lui masina dupa ce si-a luat carnetul a fost un Ford Capri cu care s-a rostogolit...din ce tin minte(au trecut ceva ani de cand mi-a zis povestea asta) i-a sarit in drum un animal, un iepure parca in fata masinii, l-a ocolit si a facut accident! :D

Stiu sigur de 2 Forduri Granada, unul coupe cu o poveste interesanta si un sfarsit pe masura(intentionat dar cu suferinta pentru pierderea automobilului), sfarsit pentru a lua Fordul Granada pe care il am eu acum. A avut multa grija de ea, mi-a zis ca a fost masina lui preferata.

Acum are un Ford Galaxy Ghia din 2001-2002 parca. Imi place tare Galaxy-ul, zici ca e nava spatiala, frumos finisata, chiar este o masina reusita.

15 Apr 2009, 08:18

Io zic sa-i spunem de intalneala noastra de la Tg Mures. Nu cred ca ar refuza. Max, nu ai cum sa-i bagi o invitatie? Il punem cap de coloana :D

15 Apr 2009, 08:36

Daca am reusi asta ar fi o super lovitura media. Bv, Komandante, pt idee.

15 Apr 2009, 09:20

Parca il si vad pe sticla: "Dragii mei, iubitii mei, haideti sa dam o tura pe la Tg Mures, sa le aratam noi astora de ce suntem in stare!" :D

15 Apr 2009, 09:25

Iti dai seama record mondial atunci? :)

"Ciocoflenderilor"

15 Apr 2009, 20:06

Nu m-am gandit la asta, dar e cam greu sa il prinzi intr-un loc, om mai "pe drum" ca el nu am vazut! :D Cine stie, poate "din intamplare" sa se nimereasca in zona atunci. :P

Deocamdata nu stiu daca ajung nici eu...poate voi incerca sa ajung macar la parada, ca am ceva rude prin Sighisoara si vreu sa le vad si pe ele, dar nu pot sa garantez nimic.

17 Apr 2009, 00:13

Ia ganditi-va, daca Maestrul tot este (fost) proprietar de Ford, poate i se confera titlul de membru de onoare al clubului! Poate chiar in cadru festiv. =D>
Răspunde