Imagini/Filme/Sunete diverse
Răspunde

Un om simplu castiga "Britain's Got Talent"

19 Iun 2007, 19:31

Stiu ca nu are legatura cu auto... Dar de peste 30 de minute eu ma tot uit la filmuletele astea... Absolut IMPRESIONANT!!!

Un om simplu
participa la un concurs gen "vreau sa fiu o stea"... Vedeti urmarea:

semifinala:

si finala:

Si anuntarea castigatorului care va canta in fata Reginei:

Show-ul a avut loc de curand in UK. Site-ul oficial: http://talent.itv.com/

19 Iun 2007, 20:18

Speachless... Sincer, ma trecura niste fiori pe sira spinarii cand am auzit prima data cum canta omul ala.

19 Iun 2007, 20:21

Stiu... Vedeam cum mi se ridica parul pe mana, la propriu... Ma bucur sincer ca a castigat si ca s-a mers pe talent real, nu pe aranjamente. Oricum, fetzele celor din juriu in primul filmulet, cu preselectia, fac toti banii!

19 Iun 2007, 20:23

Figura aluia care a ramas cu gura cascata si cu pixul in gura face toti banii. Iar de tipa careia i-au dat lacrimile nu mai zic nimic...

19 Iun 2007, 21:41

foarte frumos :)

19 Iun 2007, 22:57

nici macar eu nu pot canta asa

19 Iun 2007, 23:29

Extraordinar !!!!! :shock:

20 Iun 2007, 11:33

Deci ... am avut piloerectie ( pielea ca de gaina), mi-au dat lacrimile ... este ... nu am cuvinte, si eu nu ma omor dupa genul asta muzical

20 Iun 2007, 12:00

Tocmai! Asta e reactia pe care a creat-o tuturor. Chiar si celor carora nu le place opera. Exact cum zicea juriul "un om simplu, umil chiar, inzestrat cu un talent deosebit"...

20 Iun 2007, 12:14

bai, e fantastic.....canta dumnezeieste, intr-adevar.....Jose Carreras e minciuna pe langa tipul asta.... :shock: :shock:

Re: Un om simplu castiga "Britain's Got Talent"

19 Apr 2009, 12:42

Subiectul redevine de actualitate:

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY
(embedding disabled by request pe cam toate clipurile ce prezinta acest moment, dar va asigur ca merita!!!).

19 Apr 2009, 18:05

Tare femeia. Paul Potts ala avea lectii de voce, sa vedem ce apare despre Susan.

PS. M-as uita la Amanda Holden (blonda din juriu) ore intregi :)).

19 Apr 2009, 21:05

Am inteles ca Susan deja a semnat cu oaresce casa de discuri mare.

Satisfactia privind acest clip e dubla: in primul rand ma bucur pentru palma enorma pe care o primesc toti, juriu si public! Eu am invatat de mult (tot la scoala vietii) sa nu judec niciodata un om dupa cum arata fizic sau dupa cum se imbraca! Apoi, satisfactia si placerea unei voci divine...

19 Apr 2009, 21:09

Nu stiam de existenta acestui topic. Am "ascultat" si primele posturi (din 2007), si m-am mirat ca nu apare si Costel Busuioc aici. Probabil conteaza (dar nu mai mult de 5%) faptul ca e roman, dar sincer, fiorul l-am simtit la Busuioc, si nu la Dl Potts.
Oricum, bine zice Viper... =D>

19 Apr 2009, 21:48

La vremea cand castigase Costel eu eram in vacanta de forum. Nu l-am neglijat ca e roman, putea sa fie si eschimos :D

19 Apr 2009, 21:49

Superb. Nu se compara cu mizeria de la americani cu gemenele de la Indigo :|

19 Apr 2009, 22:29

Extraordinar, ce pot sa zic...
Acum cateva zile am vazut-o pe Susan, iar acum pe Paul. =D>

20 Apr 2009, 12:15

La americani America's got talent este in general un mare circ, dar American Idol este un concurs fenomenal. Nivelul este extraordinar de ridicat in termeni de cantat. Deja nu se mai pune problema de voce, ci de originalitate si "arta".

La englezi exista Britain's got talent si X Factor, amandoua sunt niste concursuri foarte bune.

Ideea este ca se vede lipsa pilelor prin nivelul extrem de ridicat de acolo. Cine ajunge in finala merita sa ajunga in finala, cine castiga este cel putin in cei mai buni trei(sa nu zic intotdeauna cel mai bun, pentru ca poate sa tina de gusturi).

La noi avem o gramada de voci bune, dar nu prea e loc de pile(si alea la randul lor pe grade)...

22 Apr 2009, 20:45

ar mai fi si astia http://www.youtube.com/watch?v=tUGixt5IKns

:D
Răspunde