Imagini/Filme/Sunete diverse
12 Mai 2009, 17:04
Hai nu pot sa cred, jur ca pe a doua o sa o incerc si eu
12 Mai 2009, 17:11
Astea-s abureli,cat o bagat el guma aia altu a apasat pe butonul din telecomanda
12 Mai 2009, 17:37
Nu cred ca e chiar atat de simplu

.
13 Mai 2009, 00:04
Alen,nu te lua dupa rusii aia dornici de senzational,e vrajeala,am mai avut acesta discutie la sectiunea Sierra.
Numai cine nu stie cum lucreaza inchiderea centralizata vacumatica,poate crede asa ceva.
Incearca aberatia si o sa te convingi ca nu functioneaza.Cand o sa ai ocazia sa demontezi o fata de usa,o sa vezi,ca nu este posibil.Iala este mecanica,din ea pleaca tija de la ansamblul vacumatic,comandat de un compresor central.Daca exerciti o anumita presiune de aer asupra zonei unde este amplasata iala,nu se intampla absolut nimic.Acel aer nu poate impinge o tija care se afla intr.un mediu deschis.
13 Mai 2009, 01:08
ceva asemanator s-a testat si la mythbusters. "busted" bineinteles.
mai era aia cu deschiderea din telecomanda prin telefon.
13 Mai 2009, 06:29
clipurile vin din cehia, nu din rusia, insa "metodele" sunt ingenioase

.... cit despre faptul ca nu ar functiona nu doresc sa comentez prea mult ... din experianta proprie insa spun ca am avut intre 1998 - 2001, la firma, un ssangyong musso - full options, care insa, te lasa pe din afara foarte des, datorita sistemului de autoblocare a portierelor, la viteza mai mare de 50km/h ... solutia: rigla didactica de 40cm din plastic ... in 10 secunde era deschisa portiera ... sistemul de actionare al inchiderii era pneumatic
13 Mai 2009, 07:37
asa mah....arata-ti tot pe net....invatati lumea cum se fura masinile....
13 Mai 2009, 08:08
Arata-m, ce s-a face-m!? Chiar crezi ca lumea care fura intra pe youtube si deschide masinile cu pompa... esti naiv

.
13 Mai 2009, 11:36
vai vai...scuze de greseala
13 Mai 2009, 17:51
Va rog sa testati problema,la una dintre intalniri si veniti cu amanunte ca sa terminam cu contradictiile.
Ma repet,nu este posibil,la Musso,nu are nici.o treaba inchiderea la o anumita viteza,cu pompa aluia de desfundat WC.ul.
Incercati sa intelegeti ca butucii sunt cu actionare mecanica,nu sunt vacumatici,pina la valva vacumatica,sunt pargii mecanice,care nu pot fi comandate in sens invers.
.
14 Mai 2009, 20:38
Oare cati oameni din lumea asta s-au uitat la ala cum isi desfunda incuietoarea de la drisca...
22 Mai 2009, 23:46
are dreptate bibanu sunt la misto facute, cel putin a 2-a in timp ce a facut cu pompa altul a apasat pe buton, foarte simplu.

nu are legatura cu aerul nu e nimik pneumatic la inchiderea centralizata
23 Mai 2009, 06:32
am vorbit cu un amic care lucreaza in politie...mi-a spus ca LOGANUL poate fi foarte usor deschis in doua variante: una cu o minge de ping pong si alta prin balansare. Pentru prima varianta: se pozitioneaza mingea de ping pong in exterior pe yala si cu podul palmei se loveste puternic mingea...a doua varianta:4 persoane (2 pe o parte si 2 pe cealalta parte a masinii) balanseaza puternic masina...
06 Iun 2009, 15:14
rad-deva, cu orice briceag sau surubelnita poti scoate butucul Loganului...si gata...
06 Iun 2009, 16:28
Eu va pot deshide orice ford care are manare in interior similare cu cele de pe ford focus 1, mondeo 1, 2 sau 3 de exemplu. procedura dureaza fix 10 sec daca ai ceea ce trebuie la tine si este functionala doar daca masina nu are activata dubla inchiderea. Clipurile mi se par facute la vrajeala. Am invatzat singur cum se face fiind ca am ramas ca prostul cu masina in drum deoarece mi s-a defectat unica yala functionala de pe masina.