Imagini/Filme/Sunete diverse
Răspunde

Politia in Actiune - 112

25 Feb 2007, 22:20

http://www.youtube.com/watch?v=p2ipb8yU4cM

m-am tot gandit ce sa scriu ca antet la acest filmulet, dar e cam no commnent.
o masina luata din banii statutului, transformata in mijloc de distractie pentru un agent, care mai mult ca sigur va aplica amenzi drastice celor pe care ii va prinde facand asa ceva. acesta este nivelul politiei din romania.

LEX ET HONOR

am dat linku si pe mess, dar e super funny

25 Feb 2007, 22:24

ce vroia ala sa construiasca frate :)) :))

26 Feb 2007, 09:24

Si o face si pe banii nostri. Iar daca t prinde ca faci tu o chestie din asta, deja se vede comisar, etc etc

27 Feb 2007, 20:53

Pune-l pe site-ul MAI ca sa vada si aia mari.

27 Feb 2007, 23:24

Trimis una bucata mail la Mai..politiaromana.ro

27 Feb 2007, 23:41

Sau ca in anuntul de angajare de hackeri la Microsoft: Doritorii sunt rugati sa posteze CV-ul pe prima pagina a http://www.microsoft.com ... :mrgreen:
Asa si tu, sa pui filmul pe prima pagina a politiei rutiere.

28 Feb 2007, 12:00

http://www.youtube.com/watch?v=Vbp8Y45rsPI

28 Feb 2007, 15:46

@george
aia cred ca se intampla in ungaria, si e ceva normal, probabil ca au si ei pauza, fac miscare etc.

primul filmulet insa e revoltator ! Daca pe tine te prinde ca faci asa ceva imediat te ia "la controlat"...in schimb ei "e mai presus domne ca e mai multi"

28 Feb 2007, 16:16

aia strainezi cred ca stateau la radar si au vazut ca nu au clienti
care dintre voi la servici se joaca in pauza ?! daca ne-ar prinde sefii ca jucam ping pong cred ca ....

28 Feb 2007, 21:08

O dam in diverse dar banuiesc ca toata lumea a vazut sau auzit de ce "conditii rele au angajatzii google" :lol:

28 Feb 2007, 21:10

cum adica ce conditii rele au angajatii google?

28 Feb 2007, 21:37

http://www.youtube.com/watch?v=zHu3hXSl7M4

astia joaca si ping-pong :lol:

28 Feb 2007, 22:03

Bestiala faza...asta da slujba :D !

12 Mar 2007, 15:00

Referitor la filmuletul din primul post (cel cu Logan-ul de politie): sincer, nu vad ce este revoltator sau de blamat in ceea ce se intampla acolo?!?! Eu, unul, imi imaginez ca politaiul cu pricina se vazuse pe-un Logan dupa ce juma' de viata a condus o Dacie 1300 harbuita de trei generatii si incerca sa se familiarizeze cu raspunsurile la comenzi mai... "agresive". Ghilimelele nu sunt intamplatoare, mie mi se pare individul extrem de timid in "manevrele" pe care le efectueaza... sau mai degraba se face ca le efectueaza! De aici si impresia de incepator pe care mi-o lasa imaginile cu pricina. Nu am nicio simpatie vis-a-vis de politai (dar nici vreo antipatie, ce-i drept), pur si simplu nu vad ce anume este de discutat, blamat, aratat cu degetul in clipul mentionat... Sincer m-am gandit ca nu l-oi fi vazut in intregime, dar de unde! Iar comparatiile de mai sus cu situatiile "similare" care sunt vanate si sanctionate de politai sunt fie voit hilare, fie facute in necunostinta de cauza: unica similaritate este ca si intr-un caz, si in celalalt e vorba de masini (desi nici asta n-ar fi o afirmatie valida, tinand cont ca politaiul din filmulet se da cu un Logan, nu cu o masina...)!

13 Mar 2007, 08:17

traiti dom' militian
cand trec prin ct sper sa nu ni se intersecteze drumurile

13 Mar 2007, 21:22

$1 scrie:$2raiti dom' militian
cand trec prin ct sper sa nu ni se intersecteze drumurile

Tinand cont de raspunsul briliant, am certitudinea ca ai fost respins la scoala de militie si asta te roade inca rau de tot! :lol: :lol: :lol:

13 Mar 2007, 21:37

Gata cu insultele ca va luati amandoi warn! Daca doriti sa continuati puteti incerca pe alte forumuri sau pe PM, acest tip de comportament nu este binevenit pe acest forum.

Ideea este ca eu nu sunt de acord ca niciun obiect din dotarea oricarei institutii publice sa ajunga mijloc de distractie pentru niciun angajat al acelei institutii. Eu nu consider ca manevrele din film inseamna utilizarea unui vehicul in paramterii normali. Totodata nu consider acele manevre "educative" in niciun fel, pentru genul acela de pregatire exista cursuri si probe practice, nu parcari intunecate. Prin simplul fapt ca acel vehicul a fost surpins in astfel de ipostaze aduce un prejudiciu de imagine intregii institutii din care face parte.

Re: Politia in Actiune - 112

14 Mar 2007, 09:13

$1 scrie:$2ttp://www.youtube.com/watch?v=p2ipb8yU4cM

m-am tot gandit ce sa scriu ca antet la acest filmulet, dar e cam no commnent.
o masina luata din banii statutului, transformata in mijloc de distractie pentru un agent, care mai mult ca sigur va aplica amenzi drastice celor pe care ii va prinde facand asa ceva. acesta este nivelul politiei din romania.

LEX ET HONOR

am dat linku si pe mess, dar e super funny

erau in misiune! de testare a carului din dotare!
astea din localitatea mea sunt manelisti 8)

29 Mar 2007, 23:13

ce a vrut sa faca?mai bine sta deoparte cu loganu ala..mai bine il baga radar mascat..

30 Mar 2007, 07:44

Nu le dati idei, k oricum io's la un pas d a fi pieton. Ma asteapta procesul si dupa sper sa raman cu permisul...

30 Mar 2007, 08:00

$1 scrie:$2u le dati idei, k oricum io's la un pas d a fi pieton. Ma asteapta procesul si dupa sper sa raman cu permisul...

Aaaaaa.... dar ce-ai facut??

30 Mar 2007, 08:04

Cica neacordare de prioritate la trecerea d pietoni. Sincer nu vazusem p nimeni pe trecere atunci. Probabil k in momentul in care treceam pe trecere au inceput sa traverseze. In plus politistul nu a vrut numai dupa insistente sa imi spuna numele lui. Respectivii pietoni NU aveau acte la ei, la martor i-au trecut CNPul, etc etc etc.
Acum formulez plangarea si vad c se intampla. Oricum am dovada valabila pana in 12 aprilie, dupa care o data la 30d zile ma prezint la Muitzie sa imi prelungeasca dovada in timpul procesului...

25 Apr 2007, 12:18

de unde stiti ca se distreaza?
poate testeaza masina, sa se obisnuiasca pe ea. din cate am vazut incerca o frana de mana cu intoarcere la 180.
nu vad ce e in neregula..

25 Apr 2007, 12:37

Corect El_Cid !!

Ia incearca tu manevra aia, in aceleasi conditii, si vezi ce parere are el si mai discutam pe urma.
Aaaa, la raspuns sa nu uiti sa-i spui ca " testez masina ". :twisted:
Răspunde