Imagini/Filme/Sunete diverse
Răspunde

Democratie originala

19 Noi 2009, 17:08

http://www.trilulilu.ro/nicolaegluga/566ada5e2f3950
Ultima oară modificat de requiem pe 19 Noi 2009, 17:12, modificat 1 dată în total.
Motiv: modificat link-ul

Re: Democratie originala

19 Noi 2009, 18:02

aici trebuie sa comentam "clipul" sau numai "mesajul" lui?
(ghilimelele sunt absolut necesare)

ca pe mine m-a plictisit inca din primele doua fraze: scrierea dupa normele vechi, de pe vremea lui ceasca (n-ar fi o problema mare, stim asta, numai ca putintel suparator: "cu cit ii cunosc mai bine pe reprezentatii poporului, cu atit imi admir mai mult ciinii" si ce e de "admirat" la niste "ciini"? nu-s fiinte rationale, deci nu e nimic de comparat) e una, dar daca pluseaza si cu agramatichiile, e bai: "se nu ne fii saturat...". asa ca m-a pierdut de musteriu

am apucat sa ma vad o imagine cu basescu si cu tariceanu si gata, am avut curaj sa anticipez ca nu e decat o alta banalitate (anti)electorala

asa ca daca e ceva important pe acolo, autorul threadului ar trebui sa ne lumineze cu un comentariu introductiv; un link nu e decat un link, printre milioanele de linkuri - de ce sa dam click, ce gasim acolo? titlul treadului este o banalitate, nu spune si nu indeamna si nu lamureste si nu directioneaza

19 Noi 2009, 18:05

Penibil clip...din toate punctele de vedere.Am irosit 2minute urmarind chestia asta...

17 Mar 2010, 15:56

...nu am inteles nimic...

17 Apr 2010, 11:18

Dragilor nu stiu ce este greu de inteles...
Mesajul este clar din nefericire...aceeasi oameni ne-au condus, ne conduc si ne vor conduce si pe viitor.
Aceeasi oameni traiesc o viata de vis pe spinarea noastra,
Aceeasi oameni fac ce vor, cand vor, cum vor fara ca noi sa putem reactiona intr-un fel
E trist mesajul...e trist ca nu avem curajul sa schimbam acesti oameni...e trist ca ne-am obisnuit cu viata sociala de la "Stirile de la ora 17", e trist ca ne-am obisnuit si nu ne mai pasa de ce e in jurul nostru.
De ce nu gasim oamenii astia pe forumuri? ei nu au nevoie de informatiile de care avem noi...ei cumpara pe omul care deja stie.
De ce nu vedem oamenii astia pe strada pe langa noi? nu vor sa-si prafuiasca pantofii...si prefera sa stea in limuzinele care nu simt gropile si sa evite vulgul.
De ce nu stau oamenii astia la noi in cartier? ei au avansat pe piramida lui Maslow...noi inca luptam sa aujungem la nevoie primare...ei au timp pentru realizarea de stima, pentru cautarea aprecierii, pentru siguranta....noi in jungla...cautam banane ieftine.
Mi-am stricat ziua singur...
Răspunde