Cu plashere cu plashere!

Am mers o groaza cu trenu' sa vedem si legoland si nordul Danemarcai, am ajuns pe la ora 5 de dimineatza, dar a meritat, am fost 6 calatori,3 romani si 3 din Transilvania.

Cea mai tare faza a fost intr-un bar..unde ne-am oprit..cand a venit proprietarul beat mort la noi sa ne intrebe.. prima intrebare..la mine..ca de unde suntem, i-am zis Romania.Si a mai continuat el discutzia, la un moment dat ne spune ca are el un baiat de 25 de ani si ca dc vrem ne face cunostintza cu el

ca are 2 masini. La care un tip ii spune..ca el are 4

.A ramas nenea fara replica. Apoi ne intreaba iar ca de unde suntem.. si i se raspunde ca din Transilvania. Ceilalti 3 asa spun..ei niciodata nu au zis ca sunt din Romania..Ci ca sunt din Transilvania si ca limba lor materna este maghiara...chiar dc sunt nascuti in Romania. In fine..treaba lor, apoi ne intreaba iar nenea..bineinteles ca de unde suntem, ca el nu stie asta..si ii zicem ca Romania.. mama si se schimba la fatza..si ne intinde o hartie de vreo 500 de coroane.. Nimeni n-a vrut sa o ia..a insistat o groaza la mine si la tipul cu cele 4 masini, ca stie el ca noi avem probleme in tzara si etc etc. Ah si iar moment dragutz..a fost ca a intrebat-o pe o prietena cum o cheama.. i-a spus ea..si apoi se uita la mine.. si imi zice asa dintr-o data : Maria

, ceea ce pe jumatate este si adevarat. Deci avea omul puteri paranormale. A mai insitat de vreo cateva ori cu banii si sa ramanem la el peste noapte, ca are el un baiat de 25 de ani

...pana cand am plecat noi spre casa.. pe la 22 si am ajuns la 5 o'clock. Dragutza aventura, dar pacat ca oamenii din afara ne cunosc cu acest "renume".