Imagini/Filme/Sunete diverse
Răspunde

POLITISTUL ROMAN !!!

06 Iun 2007, 14:07

http://www.220.ro/Politistul_roman-content12222.html

06 Iun 2007, 16:39

de ce nu ma mir ?:D

06 Iun 2007, 17:37

jenant

06 Iun 2007, 18:50

Ori cu el in intersectie ori fara el , tot aia-i !!
Mai mult incurca traficul !

06 Iun 2007, 21:22

Poate ne raspunde un jurist.Cine va fi declarat vinovat de acccident:motociclistul,soferul sau politistul?

06 Iun 2007, 21:30

$1 scrie:$2Pe de alta parte, am vazut acum cateva minute la stiri aceasta filmare in care au spus ca soferul avea o alcolemie de peste 1 la 1000.

Asta a scris cineva intr-un comentariu de sub filmulet.
In acest caz, cred ca soferul va fi declarat vinovat.

Vinovatul "moral" insa este politistul pentru ca n-a facut semnul de stop clar si cum trebuie pe directia de pe care a venit masina, cel din masina nu l-a vazut din cauza jeep-ului care s-a bagat cu tupeu.

Se mai pune problema daca filmarea va fi acceptata ca proba, in ce conditii s-a facut, de catre cine...

LE: Sa fim lamuriti, nu sunt eu juristul pe care il asteptati :)

07 Iun 2007, 10:23

Da..era pierdut in spatiu politistul... am patit si eu o faza din asta...se certa cu mine ca cica blocasem intersectia(dar el era cel care imi facuse semn sa trec), siintre timp cei din drumul perpendicular cu al meu(pe care eu nu-i jenam...deci se certa cu mine ca era frustrat) au tras o busitura de n-a fost adevarat(unul se uita la politist, altul la semafor..unul a franat...celalalt a folosit franele celui din fata).

07 Iun 2007, 11:27

politia romana

07 Iun 2007, 12:26

cred ca nici nu l-a vazut pe motociclist.....

07 Iun 2007, 14:56

$1 scrie:$2red ca nici nu l-a vazut pe motociclist.....

Sau nu VREA sa-l vada!! Nici nu aveti idee de cate ori te vede ca vii si zice ca lasa... ca e motocicleta!! Ce BATA in cap le F*T la astia!!!!!
Au senzatia ca daca esti pe motor opresti mai repede... unii mor de ciuda vere, ca te bagi in fata lor! Se oftica de le plesneste ficatul! Se se CONTROLEZE VERE LA CAP!!!

08 Iun 2007, 03:50

Motociclist ca motociclist , da ce zici tu verga_cip de soferii care trec milimetric in tromba pe linga biciclisti , fara sa se gindeasca cit de usor se poate dezechilibra si sa ajunga sub rotile masinilor .
Eu cind am motociclist sau biciclist in fata si il depasesc il consider ca ocupa spatiul virtual al unei masini si il depasesc ca atare da numai eu stiu cite claxoane am luat de la cei din spate (eu asteptind sa treaca cei de pe contrasens ca sa depasesc regulamentar ) care apoi numai nu se frecau de bietu biciclist sau motociclist .
NU e asta tema topicului da se leaga un pic .

08 Iun 2007, 05:23

pus degeaba acolo..mai rau sa incurce...cum zice cineva mai sus, oricum si soferul este de vina...dar cea mai mare vina o are tot politistul..

08 Iun 2007, 05:25

lool , yo acu am vazut ca motociclistul nu are nimik..se ridica si se duce la sofer...io ii dadem un cap un gura politaiului....natia lor...de nimik nu sunt buni..

08 Iun 2007, 19:12

Kasper bine zis :D....te faceai ca ametesti si picai in capul politistului cu casca :D

acuma foarte serios, si eu curand voi fi si motociclist, incep sa am emotii cand aud cate se intampla in tara cu motocicletele

08 Iun 2007, 23:14

poftim...chiar in momentul asta..vad altii tineri au facut accident cu scuterul si unu a murit...dupa ce ieri inca 2 au murit intr`un accident cu un scuter si un motor.

09 Iun 2007, 17:12

pacat de mondeo ala care e julit , ca in rest..diferenta dintre un politist si o galeata cu.... se stie care e...(doar continutul)
Răspunde