Coltul Media

Baietii de la ridicari auto au trosnit un new Mondeo

Imagini/Filme/Sunete diverse

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new Mondeo

Mesajde isotech_ro » 10 Sep 2008, 09:20

$1 scrie:$2Oricum, problemele trebuie separate in cazul de fata.

Foarte corecta observatia:

1. platesti pentru faptul ca ai fost nesimtit si ai parcat masina neregulamentar, amenda de circulatie + eventual puncte + ridicarea si depozitarea masinii;
2. "analfabetii" si "fintele cretinoide", inclusiv cei care au aprobat ridicarea, sa plateasca pentru deterioararea masinii;

PS am uitat ca "onor" Constitutia nu garanteaza proprietatea, deci atunci orice "neterminat" se poate exprima liber vis'a'vis de bunul tau :-t
isotech_ro
1nsane Member

Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
VIN: WF0JXXWPCJGE25511

Mesajde KomandantuR » 10 Sep 2008, 09:23

Eu sunt de acord ca trebuie ridicate daca sunt parcate neregulamentar. Desi au dreptate si cei care reclama lipsa locurilor de parcare. Asa cum stii sa-mi iei impozit pe masina an de an. fa nene locuri de parcare! Sau desfiinteaza porcaria aia cu autorizatiile pe locuri de parcare. Jumatate din parcari au T-uri de alea. Pleaca omu' la 7-8 la job din pct A, ridica T-ul, ajunge in pct. B unde constata ca nu are loc de parcare ca si-a ridicat alt destept T-ul. Lasa-le frate la liber, ca ne-om descurca noi. Ale naibii locuri de parcare, noaptea stau TOATE masinile cuminti pe cate un loc, iar ziua stau parcate si pe banda a doua uneori, ca avem un oras plin de T-uri erecte. Dar sa revenim. La astia cu ridicatu' adica. (un popor plin de virilitate, ce mai ?!?!). Pai faci experimente pe masina mea? Doreleee, cere nene o macara desteapta daca tu esti prost! Sa stea naibii chingile alea, nu sa te uti cu mainile in sold cum vine masina aia in bot!!! Sau stai naibii sub ea cat o misca pe acolo, ca poate asa iti pasa!!!
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde Alma » 10 Sep 2008, 09:28

$1 scrie:$2S am uitat ca "onor" Constitutia nu garanteaza proprietatea, deci atunci orice "neterminat" se poate exprima liber vis'a'vis de bunul tau :-t

De unde ai scos asta!?
Si daca ar fi adevarata treaba e ceva mai presus de Constitutie care garanteaza acest lucru Declaratia Universala a Drepturilor Omului pe care Romania a semnat-o inca din '55. ;)
"Articolul 17
1. Orice persoana are dreptul la proprietate, atat singura, cat si in asociatie cu altii.
2. Nimeni nu poate fi lipsit in mod arbitrar de proprietatea sa."
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde isotech_ro » 10 Sep 2008, 09:32

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2S am uitat ca "onor" Constitutia nu garanteaza proprietatea, deci atunci orice "neterminat" se poate exprima liber vis'a'vis de bunul tau :-t

De unde ai scos asta!?
Si daca ar fi adevarata treaba e ceva mai presus de Constitutie care garanteaza acest lucru Declaratia Universala a Drepturilor Omului pe care Romania a semnat-o inca din '55. ;)
"Articolul 17
1. Orice persoana are dreptul la proprietate, atat singura, cat si in asociatie cu altii.
2. Nimeni nu poate fi lipsit in mod arbitrar de proprietatea sa."

dreptul de proprietate este un lucru, iar garantarea proprietatiii este cu totul altceva, dar ma rog, daca ai sa studiezi "onor" Constitutia Romaniei ai sa constati ca nu ai sa gasesti nimic despre asa ceva ... s-a opus vehement "tata Ilich" ....
isotech_ro
1nsane Member

Mesajde silviupn69 » 10 Sep 2008, 09:32

$1 scrie:$2Totuşi, hai să nu ridicăm o excepţie la rang de regulă. Este singurul caz de accident şi maşini s-au tot ridicat.

.... bineinteles ca daca ni s-ar fi intamplat noua un asemenea incident nu ne-ar fi convenit cu siguranta :-S , dar hai sa ne mai gandim si la ceilalti participanti la trafic, sa incercam sa nu mai obstructionam si noi acest trafic sugrumat.
(putin cinic) Poate ca daca acest incident nu va fi singular si vor mai aparea cate 1/ luna si ar mai fi si puternic mediatizate, atunci poate ar aparea si frica de a mai lasa masina acolo unde iti taie capul.... 8-} .
....la noi in Piatra si am auzit ca si prin alte loc. ale tarii ( destul de multe) se procedeaza altfel si anume prin vestita caracatita pe roata (dispar aceste riscuri de accidente )
Ford Mondeo
Ghia 04/2005 , TDCI, 2.0, 131cp
Imagine
silviupn69
1nsane Member

Maşina: Mondeo 2.0 TDCI; 130CP

Mesajde Alma » 10 Sep 2008, 09:33

$1 scrie:$2 Jumatate din parcari au T-uri de alea.

Conform legii (Hotararii HCLB 32/1994) blocarea accesului in parcaj se sanctioneaza cu amenda. Deci cei care-si pun T-uri risca amenda ;)
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Mesajde Alma » 10 Sep 2008, 09:35

$1 scrie:$2reptul de proprietate este un lucru, iar garantarea proprietatiii este cu totul altceva, dar ma rog, daca ai sa studiezi "onor" Constitutia Romaniei ai sa constati ca nu ai sa gasesti nimic despre asa ceva ... s-a opus vehement "tata Ilich" ....

ce intelegi tu prin garantarea proprietatii!?
"2. Nimeni nu poate fi lipsit in mod arbitrar de proprietatea sa." nu ti se pare ca ar garanta-o!? :-"
Daca te referi la integritatea proprietatii sunt legi care garanteaza si asta ;)
1nsane Member

Mesajde Tiry213 » 10 Sep 2008, 09:38

$1 scrie:$2 Jumatate din parcari au T-uri de alea.

Conform legii (Hotararii HCLB 32/1994) blocarea accesului in parcaj se sanctioneaza cu amenda. Deci cei care-si pun T-uri risca amenda ;)

La mine la bloc, in fiecare noapte sunt 3-4 parcari goale dar cu t-ul ridicat. Si nu ma refer la ora 9-10 seara, ca unii muncesc pana mai tarziu, dar am vazut tot asa si la 3-4 dimineata. Si eu ma plimb de 10 ron pana gasesc o parcare ,si mai merg si o statie cu 41, pana acasa, de unde gasesc parcare.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde Alma » 10 Sep 2008, 09:42

$1 scrie:$2 ....la noi in Piatra si am auzit ca si prin alte loc. ale tarii ( destul de multe) se procedeaza altfel si anume prin vestita caracatita pe roata (dispar aceste riscuri de accidente )

Dispar riscurile de accidente dar nu rezolva fluidizarea traficului iar la o Capitala cu 1,5 milioane de masini/zi nu ai cum sa spui ca daca vei pune "caracatite" o saptamana in diverse locatii se va duce vestea si nu va mai parca nimeni in zonele respective.
Vestea asta n-are cum sa se propage intr-un timp relativ scurt astfel incat sa se vada rezultatele acestei operatiuni inainte sa se renunte la ea pentru ineficienta ;)
1nsane Member

Mesajde Officer » 10 Sep 2008, 09:50

Duminica in fata la unirea hingherii ridicau un focus 2 si o octavia... parcarea din spate sta goala. Sunt de acord cu ridicatul dar nu cu vandalizarea masinii.

Cu ceva timp in urma, tot la unirea in fata a fost ridicata masini sotiei lui videanu care daduse unui romulan 10 ron sa ii pazeasca masina si apoi tot ea cu gura mare ca de ce i-au ridicat masina ca ea a platit baiatului de la parcare :|
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde Alma » 10 Sep 2008, 09:53

$1 scrie:$2a mine la bloc, in fiecare noapte sunt 3-4 parcari goale dar cu t-ul ridicat. Si nu ma refer la ora 9-10 seara, ca unii muncesc pana mai tarziu, dar am vazut tot asa si la 3-4 dimineata. Si eu ma plimb de 10 ron pana gasesc o parcare ,si mai merg si o statie cu 41, pana acasa, de unde gasesc parcare.

Si eu patesc la fel cateodata.
Nici eu nu vad o solutie in a inchiria aceste parcari atata timp cat numarul lor este insuficient pentru zona pe care o deservesc. Nici faptul ca aceste parcari sunt inchiriate pe toata durata zilei nu este o idee buna deoarece daca ai treaba in zona si te gandesti sa parchezi vazand atatea locuri libere risti sa iei o amenda destul de usturatoare.
De asemenea ceea ce ma enerveaza este faptul ca majoritatea acestor parcari sunt luate de catre oameni care isi misca masinile o data pe luna daca nu la mai mult timp. Cand pleaca la tara sau mai stiu eu unde.
O solutie la problema noastra ar fi sa solicitam si noi un loc de parcare iar cand/daca se va elibera vreunul din oarece motive sa fim acolo pe lista poate poate...
Dar nu stiu daca accepta astfel de metode cei de la Primarie sau te trimit la plimbare pe motiv ca nu au locuri.
1nsane Member

Mesajde isotech_ro » 10 Sep 2008, 09:56

$1 scrie:$2reptul de proprietate este un lucru, iar garantarea proprietatiii este cu totul altceva, dar ma rog, daca ai sa studiezi "onor" Constitutia Romaniei ai sa constati ca nu ai sa gasesti nimic despre asa ceva ... s-a opus vehement "tata Ilich" ....

ce intelegi tu prin garantarea proprietatii!?
"2. Nimeni nu poate fi lipsit in mod arbitrar de proprietatea sa." nu ti se pare ca ar garanta-o!? :-"
Daca te referi la integritatea proprietatii sunt legi care garanteaza si asta ;)

Sincer iti spun Almanahe ca nu vreau sa transformam discutiile in offtopic !!! Dar ma repet ca garantarea proprietatii este un termen juridic total diferit de dreptul la proprietate.

Garantarea propreitatii nu face decit sa consfinteasca dreptul la proprietate si da dreptul proprietarului de a fi just despagubit pentru orice atingere asupra integritatii acesteia ... in cazul de fata firma de ridicari ori Consiliul Local al Municipiului Bucuresti trebuie sa plateasca pentru orice dauna adusa integritatii autoturismului ridicat .... eu personal am mari retineri ca Hotarirea CLMB ori caietul de sarcini, care a stat la baza licitatiei de atribuire pentru firma de ridicari, are asa ceva mentionat .... asadar "arede-i nene" pe toti care parcheaza neregulamentar ori ingreuneaza traficul ( asta se intimpla in orice oras mare din Romania si nu numai in Bucuresti ) dar nu-i distruge omului proprietatea ... daca ai facut-o "plateste nene" neconditionat .... ceea ce cu greu se va intimpla in cazul de fata

PS oricarui dintre noi cu siguranta nu ne va place un asemenea tratament aplicat masinii
isotech_ro
1nsane Member

Mesajde Alma » 10 Sep 2008, 10:03

In primul rand aceste contracte si hotarari cred ca sunt luate de fiecare sector in parte respectiv fiecare C.L.. In al doi-lea rand CLMB era in '94 acum e CGMB. ;)
Ideea e ca nu conteaza ce e specificat in acele Hotarari sau contracte atata timp cat exista legi care amendeaza aceasta fapta si chiar penal din cate stiu eu ;)
Daca partile nu se inteleg urmeaza judecata civila :-"
In plus de asta, daca posesorul masinii avea polita Casco o poate repara prin intermediul acesteia urmand ca asiguratorul sa-si recupereze banii de la autorul faptei ;)
1nsane Member

Mesajde VIPER » 10 Sep 2008, 10:10

$1 scrie:$2ar apropos de ching,carlige .parghii,etc..... nu este problema noastra ..au castigat licitatia pe sectorul 3 (schioparlaul sef) echipeaza-ti frate fiarele asa cum trebuie si nu distruge bunurile nimanui .intradevar daca montau o simpla bara perpendicular cu chingile, evitau deplasarea acestora ..o chestie pur fizica ,dar oare ai cui explica asta????? chiar daca le aveau ,oare le foloseau ?? asta implica timp si la RRomani "las-o ma sa merge asa" ;)

Vezi ca nu citesti cu atentie... Am vazut ca pe multi ii cuprinde frenezia si se infierbanta, dar hai sa fim mai atenti. Asa cum am mai spus, mai spun: Rosal are SCULE adevarate! O sa fac poze ca altfel nu ne intelegem. Si ii vad zilnic dimineata langa MacDonalds Dristor cum ridica cate 5-7 masini SIMULTAN! Care sunt parcate, ati ghicit, cum NU trebuie. Sunt parcari amenajate, ei parcheaza paralel cu refugiul de tramvai! Dar mai zic inca o data, Sectorul 3 e Rosal, Sectorul 2 in discutie aici e altcineva, nu stiu cine. Iar daca va deranjeaza "schiopu", amintiti-va cine curata strazile in 3, cine a curatat iarna strazile in 3 (inclusiv intre blocuri), etc. Hai sa mai vedem si ce se face pe bune, nu sa vorbim din auzite. Eu stau in 3 si sincer, nu am vazut de multi ani ce vad in ultimii, adica de cand Rosal se ocupa de curatenie (fie ca e gunoi, masini, zapada, udat flori etc).

P.S. credeti ca daca se intampla asta in Germania sareau toti de fund in sus ca aici? Nu nene, chestii din astea se intampla, aia e, se merge elegant si se rezolva situatia. La noi? Gura cat mai mare, pumnu' cat mai sus, scapa cine poate! A se citit semnatura mea ©andoruls...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde Officer » 10 Sep 2008, 10:16

Subscriu la cele scrise de Viper. Si eu stau in 3 si e mare diferenta. Cel putin in zona in care stau a facut Negoita la locuri de parcare sa ne punem si in cap iar de curatenie si deszapezire nu mai zic. Rosalu' cere un banut in plus dar face treaba de nota 11.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde isotech_ro » 10 Sep 2008, 10:18

$1 scrie:$2n primul rand aceste contracte si hotarari cred ca sunt luate de fiecare sector in parte respectiv fiecare C.L.. In al doi-lea rand CLMB era in '94 acum e CGMB. ;)
Ideea e ca nu conteaza ce e specificat in acele Hotarari sau contracte atata timp cat exista legi care amendeaza aceasta fapta si chiar penal din cate stiu eu ;)

1. la prima afirmatie ai dreptate, am gresit eu pentru ca am uitat de CL de sector si CGMB;
2. la a doua afirmatie, ti-o spun din experienta si practica judiciara, sa te fereasca sfintul sa ti se intimple asa ceva ... pina ajungi, si daca ajungi, la o Hotarire Judecatoreasca DEFINITIVA si EXECUTORIE ... in cel mai fericit caz, hai de la mine, 3 ani ... deci, dragul meu, stiu cazuri cu atigere grava asupra proprietatii, care nu sunt solutionate nici dupa 15 ani ... iar asta pentru ca juristii celor care au adus acea atingere asupra proprietatii se leaga, si mai au si succes, de legile la care faci citire
isotech_ro
1nsane Member

Mesajde Alma » 10 Sep 2008, 10:30

dar varianta Casco? nu ti se pare plauzibila?
1nsane Member

Mesajde isotech_ro » 10 Sep 2008, 10:33

$1 scrie:$2ar varianta Casco? nu ti se pare plauzibila?

daca o ai !!! daca NU .... :-?? :((

PS la unele polite CASCO exista excluderea de vandalism sau pentru astfel de daune ... deci atentie la asigurator
Ultima oară modificat de isotech_ro pe 10 Sep 2008, 10:34, modificat 1 dată în total.
isotech_ro
1nsane Member

Mesajde Alma » 10 Sep 2008, 10:34

daca nu... parcheaza unde trebuie sau in sectorul 3 =))
1nsane Member

Mesajde isotech_ro » 10 Sep 2008, 10:36

daca nu... parcheaza unde trebuie sau in sectorul 3 =))

cert este ca nici dusmanilor sa nu doresti asa ceva
isotech_ro
1nsane Member

Mesajde Alma » 10 Sep 2008, 10:37

$1 scrie:$2ert este ca nici dusmanilor sa nu doresti asa ceva

asa este
1nsane Member

Mesajde silviupn69 » 10 Sep 2008, 10:44

[quote=Viper] ......[/quote]
...da adevarat graiesti, ne infierbantam cam repede, indiferent ca suntem in trafic, indiferent ca suntem pe net (forum,etc.)

$1 scrie:$2 .........nu rezolva fluidizarea traficului iar la o Capitala cu 1,5 milioane de masini/zi nu ai cum sa spui ca daca vei pune "caracatite" o saptamana in diverse locatii se va duce vestea si nu va mai parca nimeni in zonele respective.
Vestea asta n-are cum sa se propage intr-un timp relativ scurt

...nu doresc sa polemizez cu nimeni mai mult decat e cazul, nu doresc sa o dau in off, nu doresc sa ma infierbant (mie bine asa cum sunt acum 8-} ), nu doresc si nici nu circul prin traficul din Bucuresti din anul de gratie 2008 (decat daca am vreo prbl. de rezolvat pe acolo), nu doresc sa impun nimanui nimic, dar exista o rezolvare si pt. Buc. (nu am timp sa o expun acum dar va promit ca o voi face mai spre seara), este doar o idee, inspirata din cum se procedeaza in simpaticul nostru oras, bineinteles adaptata la necesitatile Buc. Totu-i sa se doreasca sa se aplice.
@Almanahe, daca ai stii cat de repede umbla vestea in anul 2008 , putin mediatizat, putin internet, putin forum, la o vb. la spalatorie, la o vb. la o cafea, la vb. la o "Intrunire de noapte", intre vecini si nu mai continui ptr. ca sunt nenumarate alte situatii in care "umbla vestea".
Ford Mondeo
Imagine
silviupn69
1nsane Member

Mesajde Alma » 10 Sep 2008, 10:53

N-am spus ca nu circula repede ci nu circula suficient incat sa se stopeze acest fenomen.
Daca autoritatile ar incepe prin a monta acest semn http://bp1.blogger.com/_8B_Q-sIaz7Y/SGk ... mentar.jpg sub fiecare panou de oprire interzisa de pe arterele principale si s-ar tine de respectarea "promisiunii facute" prin montarea lui, in timp eu zic ca lucrurile se vor rezolva.
Dar e nevoie de timp ca omuletele sa inteleaga ca atunci cand va vedea acest indicator aditional sa fuga de el ca de dracu.
1nsane Member

Mesajde silviupn69 » 10 Sep 2008, 11:03

$1 scrie:$2Daca autoritatile ar incepe prin a monta acest semn http://bp1.blogger.com/_8B_Q-sIaz7Y/SGk ... mentar.jpg sub fiecare panou de oprire interzisa de pe arterele principale si s-ar tine de respectarea "promisiunii facute" prin montarea lui, in timp eu zic ca lucrurile se vor rezolva.
............. sa inteleaga ca atunci cand va vedea acest indicator aditional sa fuga de el ca de dracu.

Ridicare_autovehicule_parcate_neregulamentar.jpg

........ =)) cred ca acesta ar fi indicatorul bun =))
th_67229_IMAGE_014_122_653lo.jpg
Ford Mondeo
Imagine
silviupn69
1nsane Member

Mesajde Alma » 10 Sep 2008, 11:06

doar ca in indicator e pozitionata gresit masina :))
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 10 Sep 2008, 11:09

$1 scrie:$2ubscriu la cele scrise de Viper. Si eu stau in 3 si e mare diferenta. Cel putin in zona in care stau a facut Negoita la locuri de parcare sa ne punem si in cap iar de curatenie si deszapezire nu mai zic. Rosalu' cere un banut in plus dar face treaba de nota 11.

Chiar daca suntem offtopic, si eu sunt de acord si multumit cu ce s-a facut in sectorul 3 de cativa ani buni incoace.

Foarte bun indicatorul (si extrem de sugestiv, silviupn) =))
Revenind la problema, hai sa ne gandim de cate ori vedem masini parcate cu nesimtire si care ingreuneaza traficul din acest motiv si apoi sa cerem locuri de parcare, eu unul diferentiez parcarea de strazile pe care trebuie sa se circule.
Pentru cei care cred ca intai trebuie facute locuri de parcare - daca se blocheaza complet strazile cu parcarile aiurea timp de 1-2 ani cat dureaza sa faca parcare e OK?
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde tomcatmouse » 10 Sep 2008, 11:18

$1 scrie:$2ubscriu la cele scrise de Viper. Si eu stau in 3 si e mare diferenta. Cel putin in zona in care stau a facut Negoita la locuri de parcare sa ne punem si in cap iar de curatenie si deszapezire nu mai zic. Rosalu' cere un banut in plus dar face treaba de nota 11.

si eu tot in 3 stau dar ceea ce fac ei este normal s-o faca si nu o fac moca ...ca altii isi baga mana in cascaval pana la picior este alta mancare de peste ..ca dau zapada ,ca fac curatenie,,ca au scimbat gardul gradinii si bordurile si am stat ca boii 2 luni cu masinile parcate te miri pe unde.... :-" ,,asta nu mai vede nimeni ...
@ Viper in domeniul in care lucrez ma lovesc zilnic de autoritati si in special de SALUBRISTI ..gen schioparlaul ..ai idee cam ce si cum? ..banuiesc ca stii deja ,,eu o vad cu ochii mei ....nimic nu se face moca si nimic nu este facut peste puterea lor si cu sacrificii.doar ca isi fac treaba asa cum este normal mai mult decat altii si uite asa curge lista dar deja o dam in politica
Ultima oară modificat de tomcatmouse pe 10 Sep 2008, 11:22, modificat 1 dată în total.
tomcatmouse
1nsane Member

Maşina: Mondeo Titanium ,power shift ,pachet S 2011, 2.0 TDCI 163cp,03.2011

Mesajde VIPER » 10 Sep 2008, 11:19

Culmea e ca in 3 sunt indicatoare cat China de mari care zic clar ca masinile parcate aiurea in zona vor fi ridicate! Si sunt montate de Politie! Pasa cuiva? Pe naiba...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Imagine
VIPER

Mesajde Alma » 10 Sep 2008, 11:49

$1 scrie:$2ulmea e ca in 3 sunt indicatoare cat China de mari care zic clar ca masinile parcate aiurea in zona vor fi ridicate! Si sunt montate de Politie! Pasa cuiva? Pe naiba...

Pai nu el pasa pentru ca, dupa cum am mai spus, acele indicatoare nu sunt respectate si de catre politisti impreuna cu cei de la ridicari auto! Daca zi de zi ar da o raita prin zonele "fierbinti" ale traficului si ar lua cel putin 2-3 masini de pe fiecare artera principala iti zic ca usor usor se vor respecta si de catre soferi acele semne ;)
1nsane Member

Mesajde VIPER » 10 Sep 2008, 11:54

Pai eu asta zic, ca nu se respecta, iar eu vad zilnic cum se ridica masini! Ei bine, cercopitecilor de soferi in continuare nu le pasa...
Imagine
VIPER

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Coltul Media