Coltul Media

link - pe DN1 cu 500km/h prins de radar

Imagini/Filme/Sunete diverse

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: link - pe DN1 cu 500km/h prins de radar

Mesajde Tiry213 » 22 Oct 2008, 13:03

$1 scrie:$2enibil . . .. , de necrezut . . . , sub orice critica . .. . . , mai oameni buni s-a defectat Apollo 13 si s-a defectat acceleratorul de particule si nu a fost atata lume consternata ca aici . Aia e a fost o greseala a sistemului respectiv si atat dar majoritatea dintre voi avand o aversiunue fata de politie o tineti lant de incepeti voi sa deveniti penibili.

Din curiozitate, tu ce ai vrea sa zica un om cand vede asa ceva? Pai dupa 2-3 amenzi de genul asta mai are dracu incredere in sistemele lor. Acum s-au prins ca e viteza prea mare. Dar de unde stie lumea ca aparatele astea merg bine, si ca nu au pus si alte viteze neobservabile, 10-20-30 km/h in plus? Nu stiu de ce dar am o presimtire ca au fost si cazuri de genul acesta, cand omul nu a mai avut ce zice, cu toate ca el nu stie sa fii mers asa de tare. De ce dau numai erori de genul acesta si nu dau si cu km pe minus ? Tie poate ti se pare ca ceilalti sunt penibili ca tot au ceva cu cretarii, dar cand vezi asa ceva e imposibil sa nu te miri. Ia gandestete ca treci pe langa o astfel de camera cu 50km/h , si stii sigur ca asa a fost, si te trezesti acasa cu o amenda pentru 100km/h ? Ce poti sa faci? Nimic, ca aparatul nu minte.

P.S. Faci parte din sistem?
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde silviupn69 » 22 Oct 2008, 13:04

$1 scrie:$2enibil . . .. , de necrezut . . . , sub orice critica . .. . . , mai oameni buni s-a defectat Apollo 13 si s-a defectat acceleratorul de particule si nu a fost atata lume consternata ca aici . Aia e a fost o greseala a sistemului respectiv si atat dar majoritatea dintre voi avand o aversiunue fata de politie o tineti lant de incepeti voi sa deveniti penibili.

..... e adevarat ca o tinem lant si eu am sa mai pun o za la acest lant :D
Ai si tu dreptate prin ceea ce zici, legat de Apollo si acc.part., bineinteles ca e doar un aparat la urma urmelor, care se poate repara, nici o problema..........
Problema noastra este urmatoarea:
-din cate stiu eu, pe un forum intra o gramada de lume si fiecare in stilul lui , cu scoala lui, cu limbajul lui, cu ce mai vrei....a lui, isi exprima o idee, mai spune o gluma, mai trateaza un subiect (cum ar fi asta), etc. , bineinteles in limita bunului simt si respectand regulamentul forumului resp.
De unde si pana unde suntem noi penibili? Ca ce , ca am spus de tagma politailor? Si ce? Is corecti? Bagi mana in foc?
Lasand deoparte faptul ca si acceleratorul se mai defecteaza, noi dezbateam si faptul ca acel caschetar(sau cap de creta ) si-a pus acceptul (prin stampila aplicata si prin semnatura data) pe acel PV. Aaaaaa nu a verificat , e treaba lui si va raspunde, corect?
Da de ce suntem noi penibili, .....totusi?
Ford Mondeo
Ghia 04/2005 , TDCI, 2.0, 131cp
Imagine
silviupn69
1nsane Member

Maşina: Mondeo 2.0 TDCI; 130CP

Mesajde luciusss » 22 Oct 2008, 16:22

Penibilismul la care faceam referire este insusit din posturile altora care spun ca cel de acolo e posibil sa fi vazut ca Pv-ul era cu 500km/h si l-a lasat asa .. . aia e daca sunt redusi si nu sunt niste eminente cenusii ca altii ce sa ii faci . . .
@silviu pn 69 : a gresit plateste asta e nu a belit ochii . . ..
FF Trend Coll., 1.6 - 100 hp, sedan, sea grey
<< 2007 >>
luciusss
Member

Mesajde Alen » 23 Oct 2008, 20:02

$1 scrie:$2pur si simplu ori n-au citit-o, ori si mai grav, au citit-o si i-au dat drumul asa, chiar daca au vazut ca acolo scria 500km/h
va dati seama cat sunt de redusi ?

asta a fost postul meu

$1 scrie:$2b]Penibilismul la care faceam referire este insusit din posturile altora care spun ca cel de acolo e posibil sa fi vazut ca Pv-ul era cu 500km/h si l-a lasat asa .. . aia e daca sunt redusi si nu sunt niste eminente cenusii ca altii ce sa ii faci . . .
@silviu pn 69 : a gresit plateste asta e nu a belit ochii . . ..

asta e postul tau

consider ca nu te-am jignit personal cu nimic, in schimb eu ma simt jignit de afirmatiile tale, pentru ca la mine te-ai referit, e cat se poate de clar
pentru aceasta atitudine, ai un avertisment (WARN) din partea mea si, in cazul in care mai ai astfel de pareri, astept cu emotie sa continui :-"
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde luciusss » 23 Oct 2008, 20:36

$1 scrie:$2aman la aceeasi parere. Sunt penibili militieni astia.

Uite si alta sursa de inspiratie ;)

Ceea ce am scris mai sus a fost la modul general exact cum a afirmat mircflo si tu in postul tau , o simpla afirmatie nimic mai mult . . . ca oricare alta din acest topic.
Referitor la parerile fiecaruia aia e , eu nu am cum sa iti schimb parerile tale cum nici tu sau altii nu au cum sa imi schimbe parerile pe care le am.
<< 2007 >>
luciusss
Member

Mesajde VIPER » 23 Oct 2008, 20:45

Parerea ta ataca un membru, indiferent de "culoarea lui". Parerile celorlalti te-au atacat pe tine?

http://forum.clubford.ro/rules.php :

"Membrilor le este interzisă:

g. postarea mesajelor nefondate şi jignitoare care au ca scop obţinerea de reacţii puternice din partea celorlalţi membri (generatoare de flame); "

Te rog sa te opresti aici.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde luciusss » 23 Oct 2008, 21:56

Mdea nu are nici un rost , cum am mai spus fiecare are parea lui , voi cu a voastra eu cu a mea.
Deci e interzisa atacarea unui membru dar despre altii ( care nu au cum sa isi expuna punctul de vedere sau parerea ) putem spune orice , nu ????
Majoritatea castiga ca de obicei nu ????

P.S. Ultimul post in acest topic. ( cred :D )
<< 2007 >>
luciusss
Member

Mesajde Alen » 23 Oct 2008, 22:05

$1 scrie:$2Deci e interzisa atacarea unui membru dar despre altii ( care nu au cum sa isi expuna punctul de vedere sau parerea ) putem spune orice , nu ????

de ce sa nu si-o spuna ? e un forum public si poate sa-si spuna oricine parerea...
sa vina dom'le un politist de la rutiera, sa-si faca (,) cont la noi pe forum si sa-si spuna parerea, de ce nu ?
dar sa recunoasca in mod deschis si cinstit ca e politist la circulatie de la bun inceput
sunt sigur ca ar face fericita si foarte activa multa lume pe-aici =))

dar sa revenim la topic, ca am luat-o prin balarii
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde Asgard » 23 Oct 2008, 22:48

Administration intermezzo : atacurile se pot da pe privat intre orice fel de useri...nu ma intereseaza atat timp cat sunt pe privat, puteti sa va si scoateti okii virtual...on line in skimb nu...jignirile de orice fel atrag dupa sine warn si apoi ban temporar....apoi definitiv.

Nu va intindeti la flame..."laserul arde tare"
Ford Maverick 2.0 125hp
Ford Mondeo 2.0 107kw
Ford mondeo 1997 2.0 96kw
ford mondeo 2011 2.0 tdci 163hp
[color=#FF0040]Ochii care nu se vad......te vad!!![/color]
Asgard
The Big Taz

Mesajde omg » 04 Noi 2008, 09:25

saracu om avea 5000cp pe masina si nici macar nu stia :)) cum calculatoru le scoate automat si le printeaza , tot el ar trebui sa aiba si o valoare superioara pt viteza pt care da amenda ... gen in localitati pe dn1 80-250 sau 80-408 (cat ia un veyron :)) ) ... ca de obicei , penibil ce se intampla la noi ...
ex. Focus II Trend C. 1.6 TDCi 90cp P. Black B-13-GMO

Alfa Romeo 166 2.0TS 150cp B-50-PTD

accidente , incidente si ce ne facem in caz de ... http://clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=23697
omg
Gold Member

Maşina: Alfa 166

Mesajde martini » 09 Noi 2008, 08:37

cel cu 500 a fost depasit de altul cu 1500km/h in cluj. articolul aici http://www.realitatea.net/un-sofer-a-ci ... 85391.html
>>> Fordurile mele

Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
martini

Maşina: Focus 2 facelift 1,6 GPL

Mesajde isotech_ro » 09 Noi 2008, 10:23

$1 scrie:$2el cu 500 a fost depasit de altul cu 1500km/h in cluj. articolul aici http://www.realitatea.net/un-sofer-a-ci ... 85391.html

Gicule !!!! Asta a spart zidul sonic si a batut recordul mondial la viteza terestra :D =)) :D 1,3 Mach :-/ :-??
isotech_ro
1nsane Member

Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
VIN: WF0JXXWPCJGE25511

Mesajde DanielArdelian2 » 09 Noi 2008, 11:45

Ei hai sa nu exageram, stirea asta cu 1500 Km/h este o tentativa "jurnalistica" a celor de la Realitatea de a se da mai destepti decat sunt.

Soferul a fost inregistrat cu 80 Km/h in doua localitati adiacente, distanta dintre localitati fiind de 4 Km.
Problema este insa faptul ca cele doua aparate au fiecare cate un ceas intern pentru a memora data si ora la care a fost inregistrata contraventia. Intrucat ceasurile interne ale celor doua aparate nu erau perfect sincronizate, cele doua inregistrari apar ca ar fi facute la 10 secunde diferenta.
Evident, ca tot romanul cu initiativa, soferul s-a apucat sa faca contestatii, dar a luat-o in freza. Acum a facut recurs.
Vedeti acolo ca cei de la Politie declara ca se admite o abatere de pana la 2 minute pe zi.

Rusinica, iRealitatea ;)
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde martini » 09 Noi 2008, 20:10

avea un ford concorde :D
>>> Fordurile mele

Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
martini

Maşina: Focus 2 facelift 1,6 GPL

Anterior

Înapoi la Coltul Media