@toxicristi: noi suntem destul de obisnuiti, dar Mama era tare necajita... Ei au prins alte vremuri... Nu neaparat mai bune, dar poate cu mai putina rautate... Si da-i si explica-i sa nu mai puna la suflet, etc etc. Si ei au cules de pe strada 4 caini, pe langa cel pe care il aveau deja (au mai ramas 3 din 5).
@isotech_ro: i-am transmis, te asteapta

Sa stii ca nu musca

Imi e greu sa inteleg gandirea unor astfel de oameni. OK, avem un concurs. Cineva, garantat, va fi primul. Hai sa-i dam in cap in loc sa facem ceva ca al nostru sa fie primul. E ca in politica si in viata sociala in general. Cum apare unul mai bun ca noi, ii dam in cap sa intre la loc la gramada, in loc sa incercam sa ajungem si noi acolo la el...
Disperatul ala cu spam e distractiv. Zice ca il spameaza cineva cu linkul. Culmea, acel cineva e din lista lui, altfel nu vad cum, deci teoretic il spameaza un amic/prieten. E chiar haios.
In rest, numai de bine, multumim prietenilor care au votat si voteaza zilnic. Daca Snow va castiga, indiferent de loc, vom dona mancarea unui adapost (avem unul in zona, vai de mama lor...). Nu am inscris-o in concurs pentru ca nu avem bani de mancare, ci ca sa aratam ca si un "maidanez" este un suflet care merita atentie.