Imagini/Filme/Sunete diverse
Răspunde

urmariti transformarea unui focus

01 Feb 2008, 23:51

pentru cei care nu stiu franceza, uitati-va macar la poze, pana la ultima pagina a topicului http://www.forum-auto.com/tuning/prepar ... 381570.htm ...partea interesanta incepe de la mijlocul primei pagini, de la focusul negru

02 Feb 2008, 01:41

Frumos

02 Feb 2008, 02:41

da i-mi place !

02 Feb 2008, 11:10

interesant...multa indemanare mai are proprietarul....

02 Feb 2008, 13:31

$1 scrie:$2nteresant...multa indemanare mai are proprietarul....

...si mecanicii care l-au ajutat
am vazut mecanismul acela pt usile "lambo"...oare l-am putea face si noi acasa daca avem vreun lacatus desavarsit prin zona???
si totusi oglinzile nu le-as fi schimbat...

02 Feb 2008, 13:58

Frumos...dar foarte foarte mult de munca pt asa ceva,sincer usile mie unu nu-mi plac...mi se par ciudate asa sus...usile lambo dau bine pe foarte putine masini parerea mea...in nici un caz pe masini de 10k euro oricat de modificate ar fi ele...proiectu de la tuning days parca ,focusu orange era mult mai frumos...
In concluzie masina e interesanta,dar nu cred ca merita sa bagi atatia bani intr-o masina veche..avea peste 100k km...de banii astia iti iei un st nou nout si e mai frumos,mai bun ...sin in primul rand e nou ;) parerea mea cel putin

03 Feb 2008, 13:19

$1 scrie:$2rumos...dar foarte foarte mult de munca pt asa ceva,sincer usile mie unu nu-mi plac...mi se par ciudate asa sus...usile lambo dau bine pe foarte putine masini parerea mea...in nici un caz pe masini de 10k euro oricat de modificate ar fi ele...proiectu de la tuning days parca ,focusu orange era mult mai frumos...
In concluzie masina e interesanta,dar nu cred ca merita sa bagi atatia bani intr-o masina veche..avea peste 100k km...de banii astia iti iei un st nou nout si e mai frumos,mai bun ...sin in primul rand e nou ;) parerea mea cel putin

si unde ar mai fi PLACERE...NEBUNIA...PASIUNEA..pt tuning atunci daca iti iei totu nou tunat...
cum ziceai tu ...asta e parerea mea!
numa bine!

03 Feb 2008, 19:36

De ce oare cand e vorba de banii si timpul altora suntem manati de dorinta de arata ce-am face noi cu banii aia ?
No comment.

04 Feb 2008, 02:29

eu zic ca a iesit frumos...nu trebuie sa aiba km putini sa iasa o masina "tunata bine"...
poate ca s-a exagerat totusi cu usile...
si cum zicea 4focus: unde mai este placerea si satisfactia unui lucru facut de mana ta???
dupa cum se vede proprietarul este impatimit focus

04 Feb 2008, 12:13

in ultima perioada...am auzit tot felul de comentarii...de ce sa bagi atatia bani intr-o masina??ca poti face alceva cu banii aia??etc etc...cine nu e pasionat de tuning..e normal sa gandeasca asa..in acest sens sant doua categorii de soferi....prima care e si cea mai numeroasa(99,99%) e formata din soferi pentru care o masina e un mijloc care te duce din punctul A in punctul B...a doua categorie e destul de redusa si e formata din soferi pentru care masina e o pasiune...in care investeste timp liber, bani, concedii, etc etc...asa ca e normal ca un sofer din prima categorie sa nu inteleaga un sofer din a doua...

04 Feb 2008, 12:19

daca as avea si eu bani, as face si eu mai mult!
dar asa..............

04 Feb 2008, 12:30

pentru un pasionat de mesterit, modificarea usilor, asa cum a facut ala, e o adevarata placere....sa sudezi, sa potrivesti suruburi, sa prelungesti fire...... :)
multora le-ar place sa modifice o masina, dar putini au timp si spatiu pentru asta.

05 Feb 2008, 01:05

$1 scrie:$2rumos...dar foarte foarte mult de munca pt asa ceva,sincer usile mie unu nu-mi plac...mi se par ciudate asa sus...usile lambo dau bine pe foarte putine masini parerea mea...in nici un caz pe masini de 10k euro oricat de modificate ar fi ele...proiectu de la tuning days parca ,focusu orange era mult mai frumos...

invidia te roade !

05 Feb 2008, 01:08

$1 scrie:$2n ultima perioada...am auzit tot felul de comentarii...de ce sa bagi atatia bani intr-o masina??ca poti face alceva cu banii aia??etc etc...cine nu e pasionat de tuning..e normal sa gandeasca asa..in acest sens sant doua categorii de soferi....prima care e si cea mai numeroasa(99,99%) e formata din soferi pentru care o masina e un mijloc care te duce din punctul A in punctul B...a doua categorie e destul de redusa si e formata din soferi pentru care masina e o pasiune...in care investeste timp liber, bani, concedii, etc etc...asa ca e normal ca un sofer din prima categorie sa nu inteleaga un sofer din a doua...

corect !
daca ar sti nevasta cati bani am dosit pentru "amantu' focos"!

05 Feb 2008, 02:46

ce bine de altii care nu au obligatii.... :lol: 8)

06 Feb 2008, 14:37

super masina...daa chiar vrei sa iti ''gatesti'' masina faci cumva si tot o scoti la capat....valabil pentru cei care chiar tin la masina si care chiar vor sa o schimba olecutzik la look:)

06 Feb 2008, 22:04

$1 scrie:$2e bine de altii care nu au obligatii.... :lol: 8)

i-ti vine randul !
ce e al tau e pus de-oparte !

Re: urmariti transformarea unui focus

19 Feb 2008, 16:38

A iesit misto masina dupa toate modificarile facute dar oare cati bani o fi bagat in ea :-/ mama mama

PS: nu m-am uitat decat la poze nu am avut rabdarea necesara sa citesc asa ca daca stie cineva la ce valoare s-a ridicat treaba
Răspunde