$1 scrie:$2
$1 scrie:$2orbiti de parca nu sunteti soferi si de parca va bucurati de raul omului , nu va doresc sa loviti pe cineva ... voi credeti ca el a vrut ?
Puteti spune voi ca nu ati apasat pedala de acceleratie putin mai tare prin oras ?
Daca are ferarri trebuie sa fie si criminal ? VOI CHIAR CREDETI CA a plecat de acasa cu gandul sa i-l omoare pe ala pe strada ?
Indiferent ca ai ford, ferari, bmw, audi sau ce vrei tu ..... fierul e tot fier si cand iti scapa de sub control esti dus , mai nasol e cand tu scapi si trimiti nevinovati pe partea cealalta ...!
Si noi suntem soferi si NU facem "liniute", nu avem "basini de strut" in cap, respectam regulile in trafic si pe partenerii de trafic. Asa ca sa avem "reason", dar nu ai dreptate baiete ... nu confunda sula cu prefectura
te cred si eu la varsta ta normal ca nu mai faci liniute... dar daca dai un search pe acest forum 70 % din utilizatori vor mai mult de la masina lor , tu probabil ca respecti limita de 50km/h din localitati si afara mergi cu 90 ... lasa`ne cu impresii din astea de "mr. perfect", nu exista sofer care sa respecte regulile de circulatie 100%
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Poti sa ne explici si noua ce inseamna "a scapa o masina de sub control" si in ce conditii se intampla asta? Chiar m-ai facut curios prin afirmatia ta, explica-mi te rog, cum scapi masina de sub control, in opinia ta, in ce conditii se intampla fenomenul asta?
Esti chiar asa de naiv sa nu sti cum poti scapa o masina de sub control ? ai mai mult de 10.000 km condusi ? in general in opinia mea sunt cativa factori ... alcool , teribilism/inconstienta, oboseala , graba, masina si POLITIA - care da permise la orice mucos (nu conteaza varsta).
Sa nu crezi ca ii iau apararea celui care a produs accidentul, am criticat felul vostru de a acuza doar pt faptul ca are ferari.
De ce nu se vorbeste pe forum cand unu cu o dacie loveste un pieton si il omoara ?
Domnule forbiden : daca mergi cu 40 km/h si dai de o pojghita de polei si scapi masina de sub control si un copil e pe trotuar il lovesti si il omori ... pe cine dai vina ? (
exemplu ipotetic de cum poti scapa masina de sub control si sa conduci regulamentar - fara referire la cazul de fata )
Mist ... nothing can escape