$1 scrie:$2oncret - cum te-a scapat din cele doua accidente? Ce s-a intimplat si cum au actionat centurile si airbagurile? Da-ne amanunte...
Pai in primul accident eram la volanul unui Cielo (bineinteles fara airbag) , aveam ceva viteza cand un tir bulgaresc a facut stanga eu venind din spate cu ceva viteza

, am dat in frane, m-am tinut bine de volan si am intrat in bara din spate a tirului, eu purtand centura nu am avut nimic doar un soc , centura nu ma lasat sa ma dau cu capul de parbriz sau de volan, in schimb pasagerul din dreapta nu avea centura si s-a dat cu capul de parbriz, a avut doar cateva cioburi mici de parbriz dar nimic grav
Si al doilea: Eram intr-un Ford Mondeo pe locul din dreapta si aveam centura iar fratele meu nu avea centura (el era la volan) si prin apropiere de Ploiesti a intrat pe un drum fara sa acorde prioritate (era noapte si a vazut tarziu indicatorul cedeaza trecerea ) si ne-a lovit un tir in partea stanga unde ne-a aruncat pe camp si ne-am rasturnat de 2 ori.Nu a sarit nici un airbag deoarece fratele meu nu a purtat centura.Eu nu am avut nimic, nici o zgarietura, doar fratele meu s-a taiat la mana de la parbriz si cateva mici zgarieturi pe corp.Am avut mare noroc.Centura e bine sa fie purtata indiferent ca mergi in oras sau afara.