-
alexandrusavu - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
- VIN:
Coltul Media
Voi nu aveți probleme!
Imagini/Filme/Sunete diverse
Moderatori: KomandantuR, adicristea
Re: Voi nu aveți probleme!
de VIPER » 06 Noi 2008, 13:00
Wow... Exceptional!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
-
VIPER - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
de Maximilian » 06 Noi 2008, 13:48
Filmul asta te face sa apreciezi viata si sanatatea un pic mai mult. Pe cat m-am intristat cand l-am vazut, pe atat m-am bucurat la sfarsit si m-am simtit mai bine cu viata pe care o am. Exceptional omul...bravo lui! Oricum, asta este, in lumea asta trebuie sa iubim si sa daruim cat mai mult, cam cu atat ramanem la sfarsit...
-
Maximilian - Petrol Head
- Maşina:
de raduedi » 08 Noi 2008, 13:51
Asa este , viata asta trebuie traita ... si nu oricum . Ceea ce nu se stie este ca acest tanar are in spatele lui un aliat fff puternic , si anume pe Dumnezeu , este un crestin care merge in multe locuri pentru marturisi dragostea lui Cristos celor ce au sanatate dar nu au bucuria si puterea lui . Concluzia este ca fara Dumnezeu orice om ,oricine ar fi el si orice ar face el , nu ramane decat un om cu un mare handicap care zi de zi se chinuie sa stea pe propriile picioare!
- raduedi
- Incepator
- Maşina:
de bibanu47 » 08 Noi 2008, 18:30
Pe cat este de reusit reportajul,tot in aceeasi masura este de trist si lasa un gust amar tuturor care se simt in pielea personajului.Multa sanatate tuturor si sa cautam sa ramanem cat mai integri si mai omenosi.Gabi.La multi ani celor sarbatoriti cu ocazia celor trei sfinti.
Reconditionez motoare,cutii de viteze,chiulase,rectific si pasuiesc supape rezultate din distributii sarite,alternatoare,electromotoare,casete de servo-directie si pompe atat electrice cat si mecanice,pompe de vacuum si frana indiferent de tipul auto sau an.
Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1
Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.
Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1
Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.
-
bibanu47 - Director Tehnic
- Maşina:
- VIN: