Imagini/Filme/Sunete diverse
Răspunde

Secrets of Mysterious Hills Revealed

08 Aug 2007, 13:36

http://www.youtube.com/watch?v=f3A4CRoQ ... ted&search

08 Aug 2007, 13:49

am auzit de locuri din astea, era la un moment un topic pe softpedia cu locuri din astea chiar din romania :)

normal ca orice se poate demonstra cu o echipa topo :D

08 Aug 2007, 13:56

Este unul in drumul Onesti - Bacau, pe deal. L-am testat de curand si e foarte funny senzatia, sa vezi ca drumul urca si masina urca si ea singura :D

Apare si in "Aceasta Lehamite" cu Horatiu Malaele.

09 Aug 2007, 18:32

Am trecut prin faza asta saptamina trecuta in Franta, la un "peage" pe autostrada: am oprit masina la coada, drumul parea ca coboara spre fata. Am avut surpriza sa constat ca masina aluneca la ... "deal" spre spate. De fapt senzatia aiurea era data de vegetatia inclinata invers din cauza .. vantului cred. Foarte naspa !

09 Aug 2007, 19:01

Si la iesirea din Iasi spre Vaslui se intampla acelasi lucru...

11 Aug 2007, 01:45

Pe deal la Bucium in Iasi, cum mergi spre Vaslui, si acolo chiar nu cred ca e vale, masina pur si simplu merge la deal, chiar simti cum se accelereaza in deal. copacii sunt drepti.Nu cred ca e iluzie optica si in cazul asta.

11 Aug 2007, 02:25

Cand o sa merg pe acolo in vacanta, iau si teodolitu cu mine! :lol:

11 Aug 2007, 12:41

Pentru toti cei care au mentionat asemenea locatii si in Romania:

N-ar fi interesant daca ati face niste filmulete si poze la fata locului ?

@toxicristi: Zau ca-s foarte curios de rezultatele masuratorilor topografice :D

11 Aug 2007, 13:08

$1 scrie:$2and o sa merg pe acolo in vacanta, iau si teodolitu cu mine! :lol:

cred ca si tu o locatie cu proprietati ''Twin Peaks''

E linga Intorsura Buzaului

Imi scapa numele.....

19 Aug 2007, 23:53

Parerea mea e ca nu exista nici un loc in care masina sa mearga la deal singura. Garantez ca daca mergem cu nivela o sa se vada ca e de fapt la vale, ca si peste tot.

Hai ca unde sa traga greu motoarele, da, cred, dar asta cu urcatul, mai greu. Votez pt iluzia optica.
Răspunde